Právě je 02 bře 2021 14:11

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop 1.6.1.0 - Filtrování zboží nejde nainstalovat
PříspěvekNapsal: 24 črc 2015 13:06 
C4 zákazník

Registrován:
26 bře 2014 19:40
Příspěvky:
235
Nefunguje mi modul Filtrovaní zboží dle parametrů, filtrování se zobrazilo ale ať jsem zadával jakékoliv požadavky do filtru, vždycky se mi zobrazovaly všechny produkty. Filtrování jsem měl na kategorii aby mi to filtrovalo jednotlivé produkty z podkategorii.
Modul jsem odinstaloval ( žádné zásahy do zdrojového kódu ). Když jsem ho chtěl znovu nainstalovat, tak nejde a systém mi hlásí toto:
This module is already installed: blocklayered.

Můžete prosím paradit?
Děkuji


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6.1.0 - Filtrování zboží nejde nainstalovat
PříspěvekNapsal: 24 črc 2015 14:05 
C4 zákazník

Registrován:
26 bře 2014 19:40
Příspěvky:
235
Tak mám chybu někde v systému protože jsem nainstaloval modu RSS a hned ho odintaloval a při odinstalaci se mi projevila tahle hláška:
The following module(s) could not be uninstalled properly:
feeder :
Modul není nainstalován.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6.1.0 - Filtrování zboží nejde nainstalovat
PříspěvekNapsal: 24 črc 2015 16:10 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 08:14
Příspěvky:
7869
Dobrý den,

vyzkoušejte složky modulů smazat přímo na FTP serveru, a pak moduly znovu nainstalovat. V případě modulu "Blok Filtrování zboží dle parametrů" se jedná o složku /modules/blocklayered a modul "Blok RSS kanál" se nachází ve složce /modules/blockrss. Pokud ani to nepomůže, doporučuji stránky obnovit ze zálohy z předchozího dne.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6.1.0 - Filtrování zboží nejde nainstalovat
PříspěvekNapsal: 24 črc 2015 16:23 
C4 zákazník

Registrován:
26 bře 2014 19:40
Příspěvky:
235
Děkuji vyzkouším ale kde najdu zazipovaný modul filtru? Jak ho nainstaluju, když ho nemám?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6.1.0 - Filtrování zboží nejde nainstalovat
PříspěvekNapsal: 24 črc 2015 16:45 
C4 zákazník

Registrován:
26 bře 2014 19:40
Příspěvky:
235
Tak tohle není problém jen těch dvou modulů, to je systémový problém modulů celkově. teď jsem to vyzkoušel na dalším neutrálním moduli a opět to samé. Po zakázání modulu se mi pořád nabízí jeho konfigurace a to stejné, když ho odintaluju. jdu hledat na fórech co to může být.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6.1.0 - Filtrování zboží nejde nainstalovat
PříspěvekNapsal: 24 črc 2015 17:06 
C4 zákazník

Registrován:
26 bře 2014 19:40
Příspěvky:
235
Už si nevím rady. Gůgloval jsem a hledal ale na českém internetu nic nenašel. Přikládám printscreen problému u jednoho modulu ale děje se to u všech. Modul nainstaluju ale objeví se totok.
Příloha:
kategorie.jpg
kategorie.jpg [ 29.88 KiB | Zobrazeno 1012 krát ]

Modul si žádá další instalaci ale hláška nahoře říká, že už je nainstalován. nepomůže ani odintalace a znovunainstalování a ani odtranění modulu a nové nahrání. Bude to někde v nějakém globálním nastavení ale nemohu přijít na to kde.
Žádné úpravy jsem nedělal.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6.1.0 - Filtrování zboží nejde nainstalovat
PříspěvekNapsal: 24 črc 2015 17:07 
C4 zákazník

Registrován:
26 bře 2014 19:40
Příspěvky:
235
Špatný obrázek omlouvám se :oops:
Příloha:
moduly.jpg
moduly.jpg [ 65.6 KiB | Zobrazeno 1012 krát ]


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6.1.0 - Filtrování zboží nejde nainstalovat
PříspěvekNapsal: 24 črc 2015 17:27 
C4 zákazník

Registrován:
26 bře 2014 19:40
Příspěvky:
235
Tak už jsem to asi našel. V Nástroje/Výkon/Šifrování jsem omylem zaškrtnul políčko Použit vlastní třídu BlowFish. místo původního Použít Rijndeal s knihovnou mcrypt (musíte nainstalovat Mcrypt extension)

Už to vypadá, že to jede. Taková prkotina a co to natrápí. Nemůžou to tvůrci udělat nějak jednoduchší ? :roll: :mrgreen:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6.1.0 - Filtrování zboží nejde nainstalovat
PříspěvekNapsal: 27 črc 2015 09:52 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 08:14
Příspěvky:
7869
Dobrý den,

mně se stejná chyba s instalací modulu také projevila, ale ani jsem žádné nastavení neměnil. A pomohlo právě úplné smazání složky modulu a jeho opětovná instalace. Každopádně děkujeme za uvedení Vašeho řešení. Určitě se bude hodit i ostatním uživatelům se stejným problémem. Jinak Algoritmus ponechte nastavený na "Použít Rijndeal s knihovnou mcrypt", protože tato volba má pozitivní vliv na výkon stránek.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: jacobcak545 a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2021 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz