Právě je 21 led 2021 09:59

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop 1.5 - Zobrazení výrobce, dodavatele
PříspěvekNapsal: 27 čer 2013 19:29 

Registrován:
21 čer 2013 20:34
Příspěvky:
27
Dobrý den,
v nastavení obchodu je možno nastavit zobrazení výrobce pouze v souvislosti se zobrazením dodavatele. To mi přijde dost nešťastné. Jde toto někde změnit? Popřípadě zobrazení dodavatele editací nějakého souboru zcela vyřadit?
Děkuji


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.5 - Zobrazení výrobce, dodavatele
PříspěvekNapsal: 28 čer 2013 10:00 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 08:14
Příspěvky:
7824
Dobrý den,

můžete, prosím, upřesnit, jaké zobrazení myslíte? Vložte sem například screenshot.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.5 - Zobrazení výrobce, dodavatele
PříspěvekNapsal: 28 čer 2013 12:49 

Registrován:
21 čer 2013 20:34
Příspěvky:
27
Příloha:
obchod.png
obchod.png [ 15.91 KiB | Zobrazeno 1574 krát ]

Konfigurace - základní nastavená
Děkuji


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.5 - Zobrazení výrobce, dodavatele
PříspěvekNapsal: 28 čer 2013 14:52 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 08:14
Příspěvky:
7824
Dobrý den,

chápu, jaké nastavení myslíte, ale není mi jasné, proč chcete zamezit pouze výpisu dodavatelů? Toto nastavení souvisí pouze s možností výpisu seznamu všech dodavatelů nebo výrobců.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.5 - Zobrazení výrobce, dodavatele
PříspěvekNapsal: 28 čer 2013 15:06 

Registrován:
21 čer 2013 20:34
Příspěvky:
27
Dobrý den,

ona existuje ještě nějaká jiná možnost jak toto zobrazení "ano/ne" nastavit?
Se zveřejněním svých dodavatelů jsem se snad u žádného obchodu nesetkal.

Děkuji


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.5 - Zobrazení výrobce, dodavatele
PříspěvekNapsal: 28 čer 2013 15:40 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 08:14
Příspěvky:
7824
Dobrý den,

v sekci Moduly zakažte (příp. odinstalujte) modul Blok Dodavatele [Suppliers block]. A pak v sekci Konfigurace - Základní nastavení nastavte volbu Zobrazit dodavatele a výrobce na Ne. Tím zamezíte zobrazení seznamu všech dodavatelů, pokud by náhodou někdo zkoušel stránku zobrazit zadáním správné URL adresy (např. http://www.nazev-vasi-domeny.cz/dodavatele). Bohužel ale nastavením této volby na Ne přijdete i o možnost výpisu všech výrobců (tzn. kliknutí na text Výrobci v bloku výrobců). Výpis produktů jen pro daného výrobce ale bude stále funkční. Pokud byste nechtěl přijít o možnost výpisu seznamu výrobců, tak byste musel nechat nastavenou hodnotu Zobrazit dodavatele a výrobce na Ano. A zamezení přístupu na výpis dodavatelů byste musel vyřešit přejmenováním (příp. smazáním) souboru controllers/front/SupplierController.php, který výpis umožňuje.

Pokud Vám nebude něco jasné, tak se klidně ještě zeptejte.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: jacobcak545 a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2021 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz