Právě je 16 črc 2019 04:27

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop 1.5 - Mobilní verze - přepínání kombinací
PříspěvekNapsal: 13 zář 2014 08:30 
C4 zákazník

Registrován:
16 črc 2013 16:39
Příspěvky:
10
Dobrý den. Nedávno jsem byl zákazníkem informovám, že když si shop spustí na mobilu, tak mu nefunguje přepínání kombinací. V mém případě třeba lahvička liquidu 10ml stojí 99kč. Po přepnutí kombinace na 30ml by to mělo přehodit na cenu 220kč, ale nepřehodí. Nevíte, jak tento problém vyřešit? :| :|


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.5 - Mobilní verze - přepínání kombinací
PříspěvekNapsal: 18 zář 2014 10:03 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 13:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

jakou verzi aplikace PrestaShop přesně používáte? Ve starší verzi 1.5.6.2 jsem otestoval přepínání kombinací v mobilní verzi a bez problému funguje. Pravděpodobně jste v mobilní šabloně prováděl nějaké úpravy, proto přepínání kombinací nefunguje správně.
Vyzkoušejte si stáhnout instalační balíček Vaší verze a na FTP server si překopírujte šablonu pro mobilní telefony (themes/default/mobile).

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.5 - Mobilní verze - přepínání kombinací
PříspěvekNapsal: 27 zář 2014 10:47 
C4 zákazník

Registrován:
16 črc 2013 16:39
Příspěvky:
10
Používám verzi 1.5.4.1. Skusil jsem překopírovat mobilní šablonu z instalačky, ale stejně nic. Vzhledem k tomu že vím, jak je presta neuvěřitelně nestabilní, tak se bojím i té aktualizace.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.5 - Mobilní verze - přepínání kombinací
PříspěvekNapsal: 27 zář 2014 11:18 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 13:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

se stejným problémem jsem se zatím nesetkal, každopádně používáte zastaralou verzi aplikace PrestaShop. Doporučuji Vám obchod zaktualizovat alespoň na verzi 1.5.6.2, příp. na nejnovější 1.6.0.9. S aktualizací byste neměl mít žádný problém, takže pokud by nějaký nastal, tak napište. Případně se můžete obrátit na některého z našich partnerů (příp. vpravo blok PrestaShop partneři), který se aplikaci PrestaShop věnuje.

V případě, že by se problém opakoval i na novější verzi, tak napište.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.5 - Mobilní verze - přepínání kombinací
PříspěvekNapsal: 05 říj 2014 19:47 
C4 zákazník

Registrován:
16 črc 2013 16:39
Příspěvky:
10
Dobrý den... aktualizaci jsem ještě nedělal a trošku se bojím, že když ji udělám, že bych mohl něco přehmátnout a mohlo by dojít ke ztrátě dat... můj cholerický nadřízený by mě zabil... Mohl by jste to aktualizovat místo mě?

A teď řeším další dilema... Nově nabízíme možnost osobního odběru z více míst... jde nějakým způsobem udělat možnost výběru pobočky u osobního odběru? Nejlépe aby to bylo stejné jako to má udělané úloženka se svým modulem (viz. náš web)?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.5 - Mobilní verze - přepínání kombinací
PříspěvekNapsal: 06 říj 2014 14:16 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 13:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

aktualizace pomocí modulu Automatická aktualizace [1-click Upgrade] není nijak složitá.

Pokud jste ale prováděl nějaké úpravy standardní šablony, tak o ně během procesu aktualizace přijdete a bude nutné je znovu aplikovat.

Některé moduly jsou kompatibilní pouze do verze 1.5, takže pokud používáte například nějaké placené moduly, doporučuji Vám si před aktualizací u autora modulu ověřit jeho kompatibilitu s novější verzí.

Pokud by během aktualizace nastal nějaký problém, tak neváhejte napsat.

Pro výběr pobočky u osobního odběru bych Vám doporučil placený modul OSOBNÍ ODBĚR + POKLADNÍ DOKLAD. V konfiguraci tohoto modulu můžete přidávat nové pobočky a následně také vybrat povolené dopravce pro tento modul.
Podle dostupných informací je tento modul kompatibilní s verzemi 1.5.x a 1.6.x, takže byste s jeho funkčností neměl mít žádný problém jak na verzi 1.5 tak ani na verzi 1.6.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2019 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz