Právě je 17 črc 2019 02:24

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop 1.5.4.1 - Po aktualizaci rozhozená šablona
PříspěvekNapsal: 10 kvě 2013 14:28 

Registrován:
04 dub 2013 23:42
Příspěvky:
67
Dobrý den,

mohla bych požádat o radu, kde přesně by se dala posunout směrem vlevo horní nabídková lišta (o nás, obchodní podmínky, doprava, vyhledávací pole atd...). Po aktualizaci z verze 1.5.3 na verzi 1.5.4.1 se nám v eshopu tato lišta posunula směrem doprava tak, že musím na normálním monitoru (např. notebook) posunout lištu abych mohla např. zadat něco do pole pro hledání. Předtím jsme problém neměli. Používáme defaultní šablony Presty. Lehce se mi lišta povedla posunout v rootu/themes/default/css/global.css, ale je to i tak stále rozhozené, není to upravené.

Moc děkuji všem za každou radu.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - rozhození Default šablony novou verzí 1.5.4.1
PříspěvekNapsal: 10 kvě 2013 14:47 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 13:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

v administraci PrestaShop v sekci Moduly - Pozice modulů si můžete u jednotlivých modulů nastavit pozice.
Kliknutím na Live Edit budete moci měnit pozice modulů přímo na stránce a zavěsit modul tam, aby Vám jeho umístění vyhovovalo.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - rozhození Default šablony novou verzí 1.5.4.1
PříspěvekNapsal: 10 kvě 2013 14:55 

Registrován:
04 dub 2013 23:42
Příspěvky:
67
Dobrý den.

Děkuji. Bohužel však tato lišta posunout nejde. Už jsme to zkoušeli. Posílám náhled na tuto lištu, o kterou se mi jedná.

Je to ta vodorovná černá lišta s kategorie - kontaktní informace - doprava a dodání.....

Ještě jednou moc děkuji.


Přílohy:
lišta.PNG
lišta.PNG [ 157.81 KiB | Zobrazeno 1631 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - rozhození Default šablony novou verzí 1.5.4.1
PříspěvekNapsal: 10 kvě 2013 15:27 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 13:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

zřejmě jste v modulu 1-click Upgrade při aktualizaci nepovolila možnost Upgrade the "default" theme a šablona se Vám nezaktualizovala.
Toto platí jen pokud máte šablonu umístěnou na FTP v adresáři themes/default.

Jestli používáte jinou šablonu, tak chybu můžete opravit následujícím způsobem:

Podívejte se ve Vaši šabloně do souboru header.tpl a najděte řádky

Kód:
<div id="header_right" class="grid_6 omega">
        {$HOOK_TOP}
</div>
.

Tento řádek změňte na

Kód:
<div id="header_right" class="grid_9 omega">
        {$HOOK_TOP}
</div>
.

Potom jděte do souboru themes/styl/css/global.css, zde najděte

Kód:
#header_logo {
float: left;
display: block;
margin-top: 30px;
}


a změňte na

Kód:
#header_logo {
position: absolute;
top: 30px;
z-index: 1;
}
.

Toto řešení můžete použít také na úpravu základní šablony default.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.5.4.1- Po aktualizaci rozhozená šablona
PříspěvekNapsal: 10 kvě 2013 16:19 

Registrován:
04 dub 2013 23:42
Příspěvky:
67
Mnohokrát děkuji, jste úžasný.
Opravila jsem to, jak jste mi poradil a už to mám pěkně seřazené. Velmi moc děkuji.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.5.4.1 - Po aktualizaci rozhozená šablona
PříspěvekNapsal: 17 úno 2015 14:13 

Registrován:
28 lis 2012 15:10
Příspěvky:
2
Dobrý den,
mohl byste mi prosím poradit jak napravit můj omyl, kdy jsem při aktualizaci z 1.5 na 1.6.0.11 nezaktualizovala šablonu? Nepovolila jsem možnost Upgrade the "default" theme.
Mohu přes FTP klienta smazat themes a nahrát nový pro 1.6 ? Bude to fungovat? Nebo to jde ještě jinak?
Děkuji za odpověď

Lenka


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.5.4.1 - Po aktualizaci rozhozená šablona
PříspěvekNapsal: 17 úno 2015 16:00 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 13:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

ano, pokud si z instalačního balíčku této verze aplikace PrestaShop překopírujte na FTP server defaultní šablonu default-bootstrap, tak by Vám mělo vše bez problému fungovat.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2019 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz