Právě je 11 kvě 2021 03:44

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop 1.4.7.3 - Autoupgrade Internal Server Error
PříspěvekNapsal: 08 kvě 2013 18:30 

Registrován:
08 kvě 2013 18:26
Příspěvky:
17
Hledal jsem a nic nenašel,
mám prestu 1.4.7.3 a při pokusu o autoupgrade mi to napíše toto ---

[Ajax / Server Error for action backupFiles] textStatus: "error " errorThrown:"Internal Server Error " jqXHR: " "

nějak nemoho přijít na to co to může být.....

Děkuji za rady


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.4.7.3.- autoupgrade Internal Server Error
PříspěvekNapsal: 08 kvě 2013 19:14 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 13:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den

jedná se o chybu v těchto starších verzích PrestaShop.
V PrestaShop administraci v záložce Moduly si v konfiguraci modulu 1-click Upgrade vypněte zálohu souborů a databáze (Backup my files and database).
Před provedením této akce si zálohujte všechny soubory z FTP a exportujte si používanou databázi, abyste v případě problémů mohl zpět nahrát zálohu.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.4.7.3 - Autoupgrade Internal Server Error
PříspěvekNapsal: 23 bře 2017 13:24 
C4 zákazník

Registrován:
21 říj 2016 11:12
Příspěvky:
8
Dobrý den, Stejný problém mi to napsalo u aktualizace z 1.6.1.11 na 11.6.1.12
Je to stejný problém?
Vše vypadá, že funguje. Může se vyskytnout později nějaký problém?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.4.7.3 - Autoupgrade Internal Server Error
PříspěvekNapsal: 23 bře 2017 16:48 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7927
Dobrý den,

pokud pak aktualizace doběhla, tak by žádný problém neměl nastat.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.4.7.3 - Autoupgrade Internal Server Error
PříspěvekNapsal: 24 bře 2017 12:53 
Uživatelský avatar

Registrován:
03 bře 2011 23:21
Příspěvky:
647
V tomto modulu se upgrade dělá jako sled AJAX akcí. Ta chyba je odpověď na jednu akci a "Internal Server Error" nevěstí nic dobrého.

Buď je to nějaká chyba v kódu způsobená modulem, ale spíš to bude timeout serveru nebo nedostatek paměti. Je dobré dělat upgrade v čase menšího provozu (noc). Opakování by mohlo dopadnout dobře. Pokud to stále nepůjde, tak je jediná šance udělání kompletní kopie shopu na lokálním počítači nebo v Dockeru, provedení aktualizace a pak přesunutí zpět na server.

_________________
M4 Vše v jednom SEO - snadný a na funkce bohatý SEO plugin
https://www.presta-addons.com


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2021 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz