Právě je 10 srp 2020 23:10

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Phoca Gallery - Zobrazuje se prázdný obrázek
PříspěvekNapsal: 16 úno 2013 21:20 

Registrován:
16 úno 2013 21:09
Příspěvky:
4
Dobrý den, mám joomlu 1.5.26 a PhocaGallery 2.8.1. Od určité chvíle (nevím ale, co se změnilo) mi nově nahrané fotky PhocaGallery zobrazuje jako prázdný obrázek. A to jak v administraci, tak na webu. Přitom na FTP je fotka normální. Zkusil jsem přeinstalovat Phoca Gallery, vypnul jsem SEF, ale nepomohlo.

Viz: http://www.argonaut.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=43:pohlednice-milovic&catid=3:vojenska-historie&Itemid=11

Obrázek na ftp: http://www.argonaut.cz/images/phocagallery/Milovice-pohlednice/pohlednice53.jpg

Předem děkuji za radu.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Phoca Gallery - Zobrazuje se prázdný obrázek
PříspěvekNapsal: 16 úno 2013 21:54 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 13:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

vypadá to na problém s GD knihovnami, že z nějakého důvodu nemohou uložit a načíst správně obrázek, dříve jsem měl podobný problém se stejným pluginem.
Podívejte se do Nápověda - System info, v PHP informacích si zkontrolujte dostupnost GD knihoven.
Doporučil bych Vám také aktualizovat Phoca Gallery na novější verzi, která je k dispozici.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Phoca Gallery - Zobrazuje se prázdný obrázek
PříspěvekNapsal: 16 úno 2013 22:40 

Registrován:
16 úno 2013 21:09
Příspěvky:
4
Pěkný den,
Nastavení PHP v Joomle je:

Zakázané funkce:
Kód:
phpinfo,symlink,system,exec,shell_exec,popen,
proc_open,passthru,pfsockopen,syslog,define_syslog_variables,
openlog,closelog,disk_free_space,diskfreespace,
disk_total_space,proc_close,proc_get_status,proc_nice,
proc_terminate


nebo máte na mysli
Register Globals: Vypnuto ?

Děkuji.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Phoca Gallery - Zobrazuje se prázdný obrázek
PříspěvekNapsal: 17 úno 2013 10:51 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 13:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

zkontrolujte si zda máte u thumbnail nastavena práva na 777.
V nastavení PhocaGallery si zkontrolujte, zda máte vše nastaveno takto
Kód:
Thumbnail Generation Settings
Pagination Thumbnail Generation = Yes
Clean Thumbnails = Yes
Enable Thumbnails Generation = Yes
Crop Thumbnails = Medium and small Thumbnails
.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Phoca Gallery - Zobrazuje se prázdný obrázek
PříspěvekNapsal: 17 úno 2013 11:18 

Registrován:
16 úno 2013 21:09
Příspěvky:
4
Pomohlo to, díky:)


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
Phoca Gallery partneři
Phoca Gallery Hosting
Návody pro C4

© 2009-2020 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz