Právě je 27 kvě 2019 13:02

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: OpenCart 1.5.4 - Úprava horní informační lišty
PříspěvekNapsal: 14 čer 2016 01:02 

Registrován:
14 čer 2016 00:47
Příspěvky:
1
Zdravím, prosím dokázal by mi někdo poradit? Do horní lišty menu (kde se nachází Obchodní podmínky, Doprava, Kontakt atd.) bych chtěla přidat další sekci a jednu stávající přejmenovat. Úpravy jsem provedla v administraci webu cestou Katalog - Informace - Vložit, poté jsem uložila, ale změny se nezobrazily.

Prosím, dokázal by mi někdo napsat nějaký jednoduchý návod, jak tohle změnit/upravit? Html jazyk neumím, ale třeba bych si s tím nějak poradila...

Děkuji za rady a omlouvám se za hloupý dotaz, ale neovládám nějaké složitější programování, administraci e-shopu ovládám na uživatelské úrovni, tak si moc nevím rady.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: OpenCart 1.5.4 - Úprava horní informační lišty
PříspěvekNapsal: 14 čer 2016 01:02 
C4 podpora
Administrátor

Registrován:
23 čer 2009 12:44
Příspěvky:
227
Dobrý den,

jelikož jste nebyl identifikován jako zákazník Webhostingu C4, pro který je diskuzní fórum určeno, Váš dotaz není brán jako prioritní. Pokud bude téma delší dobu bez reakce, dojde k jeho odstranění.

_________________
Webhosting C4
http://www.c4.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: OpenCart 1.5.4 - Úprava horní informační lišty
PříspěvekNapsal: 14 čer 2016 11:57 
C4 podpora
C4 podpora
Online

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7125
Dobrý den,

v obchodě používáte nestandardní šablonu, takže z pouhého pohledu na stránky bohužel nelze jednoznačně určit, jak máte horní menu vytvořené. Buď můžete pro jeho zobrazení používat nějaký modul, nebo se generuje přímo v šabloně. Takže se vyzkoušejte podívat v administraci aplikace do sekce "Rozšíření > Moduly", jestli neobsahuje nějaký modul pro menu. Pokud žádný modul nenaleznete, tak bude menu pravděpodobně vytvořené natvrdo přímo v šabloně. V tom případě zkuste na FTP serveru prozkoumat obsah souboru catalog/view/theme/default/template/common/header.tpl. Zdrojový kód s menu by se měl nacházet někde okolo kódu:
Kód:
<div id="menu">

Případně tuto část kódu vyzkoušejte najít v souborech, které se nacházejí ve složce catalog/view/theme/default/template/ (resp. v souborech v podsložkách).

PS: Další dva dotazy jsem z tématu odstranil. Vytvořte pro ně, prosím, samostatná témata. Chceme mít fórum přehledné i pro ostatní uživatele.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
OpenCart Hosting
Návody pro C4

© 2009-2019 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz