Právě je 17 led 2019 18:25

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Metoda GET a POST přes CURL
PříspěvekNapsal: 13 dub 2016 11:10 
C4 zákazník

Registrován:
13 dub 2016 11:05
Příspěvky:
2
Dobrý den, chci se optat rád bych pomocí PHP odeslal požadavek GET na server, který je v jiné doméně(XHR), jak na to?
Vygooglil jsem, že by to mělo jít přes curl, ale to není všech webhongcích povoleno, tak se raději optám , zda to lze zde, či jestli existuje jiný způsob?
Děkuji


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Metoda GET a POST přes CURL
PříspěvekNapsal: 13 dub 2016 11:50 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 08:14
Příspěvky:
6907
Dobrý den,

není nutné využívat CURL, stačí použít standardní PHP funkci file_get_contents.

Kód:
file_get_contents('adresa');

Text adresa si nahraďte adresou, kterou chcete načíst.

Pokud byste se i tak rozhodl využít spojení přes CURL, tak si pro web musíte nechat zaktivovat knihovnu CURL. O aktivaci knihovny stačí požádat přes "Formulář na autorizovaný požadavek" z administračního systému domény (příp. na podpora@c4.cz). Ale jak jsem již uvedl, je to zbytečné, protože pro dosažení stejného cíle stačí použít funkci file_get_contents.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
Návody pro C4

© 2009-2019 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz