Právě je 25 kvě 2019 06:00

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Joomla - Nelze přidat položku do menu
PříspěvekNapsal: 23 lis 2012 09:28 

Registrován:
18 čer 2012 23:03
Příspěvky:
7
Dobrý den,
právě se s Joomla začínám učit a mám první problém,
potřebuji poradit s nabídkou menu na stránce :
http://testuji-joomla.eu . Jak přidám do horní lišty(menu) novou nabídku?

Děkuji za odpověď, popřípadě kdybyste měl někdo nějaký podrobný návod na joomla jako externí odkaz, vložte sem tento odkaz.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Joomla - nelze přidat položku do menu
PříspěvekNapsal: 26 lis 2012 08:44 

Registrován:
16 srp 2012 09:03
Příspěvky:
114
Pridate ji tak, ze modul s menu, ve kterem mate dane polozky, umistite do pozice, ktera ma menu obsahovat.
teoreticky muze jit o pozici "menu", ale tezko rici, kdyz zobrazeni pozic je vypnute

_________________
Webové stránky v Joomla a eshop Virtuemart pro Váš web.
Migrace z nižších verzí, pomoc s nastavením či zabezpečením, SEO pro joomlaweb, ...
V případě potřeby mě kontaktujte.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
Joomla partneři

Seznam všech partnerů

Joomla Hosting
Návody pro C4

© 2009-2019 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz