Právě je 16 kvě 2021 02:41

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Joomla - Chyba při editaci webu z frontendu
PříspěvekNapsal: 18 led 2021 12:15 
C4 zákazník

Registrován:
21 srp 2012 11:22
Příspěvky:
11
Dobrý den,

na joomle se mi zobrazuje tato chyba. Můžete mi pomoc?
Po aktualizacích komponent, bohužel již nevím jakých, jsem musel obnovit joomlu ze záloh (Akeeba), jelikož se objevovaly chyby.

Nyní mám vše vyaktualizované a objevuje se mi tato chyba (viz. příloha)


Předem děkuji za jakoukoliv pomoc.

S pozdravem Žežulka


Přílohy:
chyba-fknb1.JPG
chyba-fknb1.JPG [ 61.49 KiB | Zobrazeno 126 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Joomla - Chyba při editaci webu z frontendu
PříspěvekNapsal: 18 led 2021 15:49 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7931
Dobrý den,

šablona shaper_soccer, kterou na webu používáte, se pokouší přistupovat k neexistujícímu souboru /libraries/joomla/document/renderer.php. Tento soubor byl dostupný ve starší verzi aplikace, takže Vaše šablona nejspíš není kompatibilní s novější verzí aplikace. Pravděpodobně jste prováděli aktualizaci aplikace Joomla, ale neaktualizovali jste šablonu. Zkuste tedy zjistit, jestli není k dispozici novější verze šablony. A pokud ne, tak další možností je použití úplně jiné šablony.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Joomla - Chyba při editaci webu z frontendu
PříspěvekNapsal: 19 led 2021 00:04 
C4 zákazník

Registrován:
21 srp 2012 11:22
Příspěvky:
11
Děkuji za pomoc.
Stáhl jsem vyšší verzi šablony a problém s render.php již není, ale objevili se jiné chyby.

1) chyba 1 - problém helixem na úvodní stránce nad menu se objeví hláška (viz.web)

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /data/www/fkneratovice-byskovice.cz/www.fkneratovice-byskovice.cz/plugins/system/helix3/core/classes/menu.php on line 89

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /data/www/fkneratovice-byskovice.cz/www.fkneratovice-byskovice.cz/plugins/system/helix3/core/classes/menu.php on line 258

2) chyba 2 - když chci editovat web z frontendu nebo backhandu objeví se tato hláška (viz. příloha)

Poradíte i s tímto?

Moc děkuji Žežulka


Přílohy:
chyba 2 - fknb.JPG
chyba 2 - fknb.JPG [ 15.57 KiB | Zobrazeno 115 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Joomla - Chyba při editaci webu z frontendu
PříspěvekNapsal: 19 led 2021 10:45 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7931
Dobrý den,

první chyba souvisí s Helix3 frameworker, takže zkuste vyhledat v sekci "Rozšíření > Spravovat > Aktualizovat", jestli není k dispozici aktualizace.

A druhá chyba se týká propojení SP Page Builder a komponenty K2. Pokud komponentu K2 nepoužíváte, tak v sekci "SP Page Builder > Integrations" deaktivujte a odinstalujte K2 integraci.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Joomla - Chyba při editaci webu z frontendu
PříspěvekNapsal: 19 led 2021 14:43 
C4 zákazník

Registrován:
21 srp 2012 11:22
Příspěvky:
11
Děkuji za rychlou odpověď.

1) první chyba je opravena

2) druhá chyba bohužel ne, posílám nastavení pagebuilderu s integrací. (viz.příloha)
Je top správně?

Děkuji Žežulka


Přílohy:
chyba-fknb3.JPG
chyba-fknb3.JPG [ 38.74 KiB | Zobrazeno 106 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Joomla - Chyba při editaci webu z frontendu
PříspěvekNapsal: 19 led 2021 16:13 
C4 zákazník

Registrován:
21 srp 2012 11:22
Příspěvky:
11
Myslím, že už mám deaktivováno, ale stále to stejná hláška.
Dělám něco špatně, není potřeba uvolnit cache v joomle nebo něco podobného???


Přílohy:
chyba-fknb4.JPG
chyba-fknb4.JPG [ 35.31 KiB | Zobrazeno 101 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Joomla - Chyba při editaci webu z frontendu
PříspěvekNapsal: 19 led 2021 17:46 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7931
Dobrý den,

tak zkuste promazat mezipaměť v sekcích "Systém > Pročistit mezipaměť" a "Systém > Vymazat prošlou mezipaměť".

Případně by problém mohl souviset přímo s rozšířením SP Page Builder, takže ještě ověřte, jestli používáte poslední verzi.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Joomla - Chyba při editaci webu z frontendu
PříspěvekNapsal: 20 led 2021 08:44 
C4 zákazník

Registrován:
21 srp 2012 11:22
Příspěvky:
11
Odinstaloval jsem Page Builder, nainstaloval nejnovější verzi od výrobce.
Promazal paměť a objevila se nová chyba (viz. příloha).
Děkuji za trpělivost a snad už to je poslední problém.


Přílohy:
chyba-fknb5.JPG
chyba-fknb5.JPG [ 114.88 KiB | Zobrazeno 89 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Joomla - Chyba při editaci webu z frontendu
PříspěvekNapsal: 20 led 2021 12:21 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7931
Dobrý den,

stejná chyba se řešila i přímo na stránce autorů šablony. Sice se nejedná přímo o Vaši šablonu, ale předpokládám, že to bude stejné. Takže dle rady jednoho z uživatelů:
Kód:
I had to diable less as well, quickest solution Compile LESS to CSS Set to No, in advanced, Template settings

zkuste v rozšířené konfiguraci šablony nastavit hodnotu "Compile LESS to CSS" na No. A po změně pro jistotu znovu promažte mezipaměť aplikace Joomla.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Joomla - Chyba při editaci webu z frontendu
PříspěvekNapsal: 20 led 2021 14:14 
C4 zákazník

Registrován:
21 srp 2012 11:22
Příspěvky:
11
Pomohlo to přenastavení "Compile LESS to CSS" na No.
Web již funguje, budu všude chválit.
Moc děkuji za skvělou spolupráci, podporu a velkou pomoc.

S pozdravem Žežulka


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
Joomla partneři

Seznam všech partnerů

Joomla Hosting
Návody pro C4

© 2009-2021 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz