Právě je 27 kvě 2019 13:38

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Joomla 3.4 - Protostar - Horizontální dropdown submenu
PříspěvekNapsal: 29 úno 2016 13:11 
C4 zákazník

Registrován:
30 pro 2009 21:31
Příspěvky:
63
Dobrý den, v Joomle 3.4 používám šablonu Protostar. Mám zde problém s horizontálním menu.

CSS třídu nabídky jsem si dal nav.pills. Zde je to mělo být připraveno i pro zobrazení na mobilních zařízeních = responsivní menu. Problém je se submenu - na dotykovém displeji klepnu na hlavní položku a potřeboval bych, aby se vysunuly podřízené položky. Jenže odkaz se objeví jen na okamžik a nelze ho použít. Tuším, kde bude problém, ovšem zatím jsem to nevyřešil. :cry:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Joomla 3.4 - Protostar - Horizontální dropdown submenu
PříspěvekNapsal: 10 bře 2016 18:41 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7125
Dobrý den,

menu sice je responzivní, ale rozbalování funguje pouze po najetí kurzorem. A jelikož kurzor není na mobilních zařízeních (resp. menších rozlišeních) dostupný, tak na nich nemůže rozbalování fungovat. Kliknutím na položku totiž rovnou přejdete na adresu/stránku, kterou má položka nastavenou. A než se stránka načte, zobrazí se Vám na okamžik i submenu. Pokud by položka v menu neměla nastavenou žádnou URL adresu (resp. místo adresy dáte #), tak by po kliknutí na položku docházelo k rozbalování submenu. Ale jestli potřebujete, aby položka v menu měla odkaz a fungovala i jako rozbalovací, tak byste k takové položce musel přidat další klikatelnou část, která by fungovala jen pro rozbalování. Stejný problém se řešil například zde. Takže řešením je buď úprava stávajícího menu, vytvoření vlastního menu nebo použití úplně jiného rozšíření pro menu.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Joomla 3.4 - Protostar - Horizontální dropdown submenu
PříspěvekNapsal: 10 bře 2016 18:52 
C4 zákazník

Registrován:
30 pro 2009 21:31
Příspěvky:
63
Dobrý den, děkuji za odpověď. zkusím menu upravit.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
Joomla partneři

Seznam všech partnerů

Joomla Hosting
Návody pro C4

© 2009-2019 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz