Právě je 09 črc 2020 10:00

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Joomla 1.5 - Zobrazení BT Slideshow u šablony JF Texturia
PříspěvekNapsal: 10 úno 2012 17:11 

Registrován:
04 kvě 2011 09:50
Příspěvky:
5
Zdravím vás,

mám problem s naistalovaným modulem nezobrazuje se mi na strankach jak bych chtěl.

stránky jsou http://www.pneumacura.cz

modul mod_btslideshow

a vypadat by to mělo takhle:
http://www.joomfreak.com/demo/jf_textur ... &Itemid=1#

určite se vaše pomoc bude hodit i dalsím začatečníkům:)
Děkuji


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Joomla 1.5 - Zobrazení BT Slideshow u šablony JF Texturia
PříspěvekNapsal: 13 úno 2012 14:03 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7648
Dobrý den,

šablona je pouze připravená pro takové zobrazení, takže po instalaci doplňkových rozšíření si je musíte nastavit. Bohužel není k dispozici manuál, který by postup usnadnil. Možná je na oficiálních stránkách http://www.joomfreak.com/, ale ty nejsou momentálně k dispozici. Takže v nastavení šablony je dostupný pouze obrázek s pozicemi, na kterých můžete dané moduly (rozšíření) zobrazit.

Příloha:
jf_texturia.jpg
jf_texturia.jpg [ 61.24 KiB | Zobrazeno 2459 krát ]


Zde na ukázku uvedu postup nastavení modulu BT Slideshow:
  1. Po instalaci modulu přejděte do sekce Rozšíření - Správce modulů a klikněte na modul mod_btslideshow .
  2. V nastavení modulu zvolte u zveřejněno Ano.
  3. Vyberte pozici slideshow.
  4. V části parametry modulu stiskněte tlačítko s popisem Click Here or Drag & Drop a vyberte obrázky, které chcete ve slideshow zobrazit. Kliknutím na Edit (u daného obrázku) můžete nastavit název, adresu a popis obrázku.
  5. Nastavte šířku a výšku (Width a Height) slideshow, tak aby se obrázky na stránce správně zobrazily.
  6. Nyní si podle sebe upravte další nastavení pro slideshow (efekty, čas, navigaci atd.).
  7. Uložte nastavení a zkontrolujte na Vašich stránkách.

U modulu BT Slideshow se také objevila chyba a v nastavení modulu se nezobrazuje tlačítko pro přidání obrázků. Mně se tlačítko zobrazilo pouze v Internet Exploreru 9.

Stejným způsobem si musíte upravit i další moduly, které chcete na stránkách použít. Po instalaci jsou v základním nastavení.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
Joomla partneři

Seznam všech partnerů

Joomla Hosting
Návody pro C4

© 2009-2020 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz