Právě je 24 lis 2020 10:53

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Gallery 3 - problém s instalací - Safe Mode
PříspěvekNapsal: 08 úno 2011 19:15 

Registrován:
08 úno 2011 19:08
Příspěvky:
4
Po přenesení galerie 3 na moje webové stránky mi to sdělilo:

Gallery cannot function when PHP is in Safe Mode. Please disable safe mode.

Jak to udělat ?

Díky


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Gallery 3 - problém s instalací - Safe Mode
PříspěvekNapsal: 09 úno 2011 10:35 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 08:14
Příspěvky:
7749
Dobrý den,

tak zřejmě máte zapnutý SAFE MODE. Máte stránky umístěné na Webhostingu C4? U nás by tato chyba neměla nastat. SAFE MODE sice máme zapnutý, ale chová se jako vypnutý (http://navody.c4.cz/safe_mode).

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Gallery 3 - problém s instalací - Safe Mode
PříspěvekNapsal: 10 zář 2012 08:55 

Registrován:
10 zář 2012 08:52
Příspěvky:
2
Zdravim.

Mám tentýž problém se Safe Mode i když jsem vše udělal podle návodu.
Stránky mám umístěné na hostingu Wedos. Rád bych se proto zeptal co mohu udělat abych tuto chybovou hlášku obešel nebo o co přesně mám poskytovatele hostingu požádat aby v nastavení php změníl?

Děkuji


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Gallery 3 - problém s instalací - Safe Mode
PříspěvekNapsal: 10 zář 2012 09:03 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 08:14
Příspěvky:
7749
Dobrý den,

toto fórum je určeno pro Webhosting C4. Takže se s dotazem obraťte na podporu Vašeho hostingu.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Gallery 3 - problém s instalací - Safe Mode
PříspěvekNapsal: 10 zář 2012 09:09 

Registrován:
10 zář 2012 08:52
Příspěvky:
2
Omlouvám se, že to sem píši, ale snad to někomu dalšímu pomůže.

Problém vyřešen.
Pokud je na vašem webhostingu Safe Mode defaultně vypnutý a zobrazuje se vám tato chybová hláška stačí vrátit soubor installer.php do původního stavu. Tz. smazat vykřičník který jste tam připsali v řádku:

if (!self::ini_get_bool("safe_mode")) {


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
Gallery Hosting
Návody pro C4

© 2009-2020 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz