Právě je 26 zář 2017 02:00

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Claroline - Jak se mění časová zóna?
PříspěvekNapsal: 03 pro 2014 07:39 

Registrován:
03 pro 2014 07:35
Příspěvky:
1
Dobrý den,můžete mi poradit, jak se mění časová zóna v Claroline? Jde mi to o den napřed. Děkuji



___________________
watson


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Claroline - Jak se mění časová zóna?
PříspěvekNapsal: 14 pro 2014 16:50 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 13:11
Příspěvky:
2409
Dobrý den,

časovou zónu můžete upravit přímo v administraci aplikace Claroline. Stačí, když se přihlásíte do administrace platformy a přejdete do sekce Konfigurace platformy > Konfigurace > Platforma > Hlavní nastavení > Další nastavení. Na této stránce si v části Nastavit čas.zónu serveru můžete změnit časovou zónu na Vámi požadovanou.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
Návody pro C4

© 2009-2012 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz