Právě je 16 dub 2024 19:47

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Wordpress - Jak spustit instalaci?
PříspěvekNapsal: 25 srp 2017 12:39 
C4 zákazník

Registrován:
08 srp 2017 10:44
Příspěvky:
2
Dobrý den,
mám od vás na zkoušku demo na redakční systémy na měsíc. U Wordpressu jsem si udělal databázi ency-demo5 nahrál dle doporučení automatický upload balíček a založil web rockencyklopedie.demo5.cz. Nedostanu se však ani na úvodní obrazovku, zkouším http://wordpress.demo5.cz, rockencyklopedie.demo5.cz a všelijaké kombinace a nic. Píše to, že webová stránka není dostupná. Co prosím dělám špatně.

Joomla se mi podařilo nainstalovat i když anglicky - při instalaci to v posledním kroku vyzve k smazání nahrávacího balíčku - pak je to anglicky a do češtiny se musí při vstupu překliknout, a ve vašem návodu je nejprve čeština a pak smazání. No moje chyba.

Nemůže být chyba v tom, že již mám instalováno demo Joomla? Rád bych si vyzkoušel ještě Wordpress, opravdu se s tím mořím a nepustí mě to. Joomla bych odinstaloval, ale nevím jak.

Nejsem si jist, zda by pro mě nebylo lepší si nechat zamýšlené stránky v některém z redakčních systémů postavit. Mohu využít Vámi nabízené firmy, byť zatím nejsem platícím zákazníkem webhostingu c4?

Děkuji předem za odpověď a jsem s pozdravem.
Eminger Dan


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Wordpress - Jak spustit instalaci?
PříspěvekNapsal: 25 srp 2017 13:32 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
8504
Dobrý den,

instalaci aplikace WordPress naleznete tam, kam jste ji pomocí automatického uploadu balíčku nahrál. Pokud chcete mít instalaci aplikace WordPress na webu rockencyklopedie.demo5.cz, tak tento web zadejte během automatického uploadu do pole Adresa webu i do pole FTP jméno. Do pole FTP heslo zadejte heslo k webu a pole FTP adresář ponechte prázné. Po nahrání balíčku naleznete úvodní stránku instalace na adrese http://rockencyklopedie.demo5.cz/.

Do aplikace Joomla si můžete češtinu doinstalovat. V administraci aplikace stačí přejít do sekce "Extensions > Language(s) > Installed", kliknout na tlačítko "Install Languages", v seznam najít Czech a kliknout na Install. Opět v sekci "Extensions > Language(s) > Installed" stačí na řádku s českým jazykem "Czech (cs-CZ)" kliknout na tlačítko ve sloupci Default. A v sekci "Extensions > Language(s) > Content Languages" kliknout na řádku českým jazykem "Czech (cs-CZ)" na tlačítko ve sloupci [b]Status. Aby se Vám zobrazila i administrace v češtině, tak se stačí odhlásit a znovu přihlásit.

Druhou možností doplnění češtiny je opětovná instalaci aplikace Joomla. Stačí web a databázi v administraci domény smazat, znovu je vytvořit a zopakovat instalaci aplikace i s instalací češtiny na konci návodu.

Stejně tak můžete web s databází aplikace Joomla smazat, znovu je vytvořit a nahrát místo aplikace Joomla aplikaci WordPress. Ale jelikož máte k dispozici více subdomén/webů a databází, tak je to zbytečné.

A nebo pokud si s tvorbou webu nebudete vědět rady, tak se můžete rovnou obrátit na některého z našich partnerů, který se zabývá buď aplikací WordPress, Joomla nebo Drupal.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
WordPress partneři

Seznam všech partnerů

WordPress Hosting
Návody pro C4

© 2009-2024 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz