Dobrý den, mockrát děkuji za odpověď. Já už jsem tyto konfigurační úpravy udělal. Změnil jsem v FTP cestu na doménu .eu a také databázi jsem upravil. Možná když jsem změnil heslo do databáze, tak toto heslo budu muset upravit i daném souboru.
Chtěl bych se spíše zeptat, zdali není problém u jiných souboru v FTP, tak ty obsahují odkazy na doménu .cz. Není nutné i tyto soubory přepsat. Např. v souboru wp-content/advanced-cache.php je následující obsah s odkazem na doménu
www.cyril-methodius.cz:
<?php
if (!defined('ABSPATH')) die('No direct access allowed');
// WP-Optimize advanced-cache.php (written by version: 3.5.0) (homeurl:
https://www.cyril-methodius.cz/) (abspath: /data/www/cyril-methodius.cz/www.cyril-methodius.cz/) (do not change this line, it is used for correctness checks)
if (!defined('WPO_ADVANCED_CACHE')) define('WPO_ADVANCED_CACHE', true);
$possible_plugin_locations = array(
defined('WP_PLUGIN_DIR') ? WP_PLUGIN_DIR.'/wp-optimize/cache' : false,
defined('WP_CONTENT_DIR') ? WP_CONTENT_DIR.'/plugins/wp-optimize/cache' : false,
dirname(__FILE__).'/plugins/wp-optimize/cache',
'/data/www/cyril-methodius.cz/www.cyril-methodius.cz/wp-content/plugins/wp-optimize/cache',
);
$plugin_location = false;
foreach ($possible_plugin_locations as $possible_location) {
if (false !== $possible_location && @file_exists($possible_location.'/file-based-page-cache.php')) {
$plugin_location = $possible_location;
break;
}
}
if (false === $plugin_location) {
if (!defined('WPO_PLUGIN_LOCATION_NOT_FOUND')) define('WPO_PLUGIN_LOCATION_NOT_FOUND', true);
$protocol = $_SERVER['REQUEST_SCHEME'];
$host = $_SERVER['HTTP_HOST'];
$request_uri = $_SERVER['REQUEST_URI'];
if (strcasecmp('https://www.cyril-methodius.cz/', $protocol . '://' . $host . $request_uri) === 0) {
error_log('WP-Optimize: No caching took place, because the plugin location could not be found');
}
} else {
if (!defined('WPO_PLUGIN_LOCATION_NOT_FOUND')) define('WPO_PLUGIN_LOCATION_NOT_FOUND', false);
}
if (is_admin()) { return; }
if (!defined('WPO_CACHE_DIR')) define('WPO_CACHE_DIR', WP_CONTENT_DIR.'/wpo-cache');
if (!defined('WPO_CACHE_CONFIG_DIR')) define('WPO_CACHE_CONFIG_DIR', WPO_CACHE_DIR.'/config');
if (!defined('WPO_CACHE_FILES_DIR')) define('WPO_CACHE_FILES_DIR', WP_CONTENT_DIR.'/cache/wpo-cache');
if (false !== $plugin_location) {
if (!defined('WPO_CACHE_EXT_DIR')) define('WPO_CACHE_EXT_DIR', $plugin_location.'/extensions');
} else {
if (!defined('WPO_CACHE_EXT_DIR')) define('WPO_CACHE_EXT_DIR', '/data/www/cyril-methodius.cz/www.cyril-methodius.cz/wp-content/plugins/wp-optimize/cache/extensions');
}
if (!@file_exists(WPO_CACHE_CONFIG_DIR . '/config-www.cyril-methodius.cz.php')) { return; }
$GLOBALS['wpo_cache_config'] = @json_decode(file_get_contents(WPO_CACHE_CONFIG_DIR . '/config-www.cyril-methodius.cz.php'), true);
if (empty($GLOBALS['wpo_cache_config'])) {
include_once(WPO_CACHE_CONFIG_DIR . '/config-www.cyril-methodius.cz.php');
}
if (empty($GLOBALS['wpo_cache_config'])) {
error_log('WP-Optimize: Caching failed because the configuration data could not be loaded from the config file.');
return;
}
if (empty($GLOBALS['wpo_cache_config']['enable_page_caching'])) { return; }
if (false !== $plugin_location) { include_once($plugin_location.'/file-based-page-cache.php'); }
a je tam více takových souborů. Nebude náhodou problém i v tomto?
Mockrát děkuji za odpověď.
Martin Peterka