Právě je 20 črc 2017 18:26

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: VirtueMart - Zobrazování, že je zboží skladem
PříspěvekNapsal: 20 pro 2016 13:31 
C4 zákazník

Registrován:
03 říj 2010 09:39
Příspěvky:
28
Dobrý den,
prosím jak a kde lze nastavit aby se mi u zboží ukazovalo, že je zboží skladem?

Děkuji Lukáš


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: VirtueMart - Zobrazování, že je zboží skladem
PříspěvekNapsal: 21 pro 2016 11:03 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
6087
Dobrý den,

je potřeba upravit zdrojový kód. Kompletní postup pro verzi 3.0.8 naleznete v návodu Virtuemart 3.0.8: jak zobrazovat dostupnost, i když je zboží skladem.

Příště, prosím, uveďte i verzi aplikace, ať Vám můžeme co nejlépe poradit.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: VirtueMart - Zobrazování, že je zboží skladem
PříspěvekNapsal: 22 pro 2016 20:30 
C4 zákazník

Registrován:
03 říj 2010 09:39
Příspěvky:
28
Dobrý den,
bohužel ten odkaz je nefunkční, nevíte kde hledat jinde?
Děkuji Lukáš


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: VirtueMart - Zobrazování, že je zboží skladem
PříspěvekNapsal: 23 pro 2016 10:38 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
6087
Dobrý den,

stránka Vám vůbec nelze načíst, nebo ten postup je nefunkční? Mně se stránka bez problému zobrazuje.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: VirtueMart - Zobrazování, že je zboží skladem
PříspěvekNapsal: 05 led 2017 16:08 
C4 zákazník

Registrován:
03 říj 2010 09:39
Příspěvky:
28
Dobrý den,
opravdu jsem zkoušel i z jiných počítačů, ale na ten odkaz se nedostanu, není tento návod ještě někde jinde.

Děkuji Lukáš


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: VirtueMart - Zobrazování, že je zboží skladem
PříspěvekNapsal: 05 led 2017 16:50 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
6087
Dobrý den,

pokud na stránku přistupujete ze stejné sítě, tak může z nějakého důvodu docházet k blokaci Vaší IP (příp. rozsahu). Takže se na stránku podívejte např. v archivu webových stránek http://web.archive.org/web/201505101929 ... zi-skladem.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
VirtueMart partneři

Seznam všech partnerů

VirtueMart Hosting
Návody pro C4

© 2009-2012 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz