Právě je 21 črc 2017 02:41

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: VirtueMart - tabulka a rozhozené kategorie
PříspěvekNapsal: 10 črc 2017 10:52 

Registrován:
10 črc 2017 10:49
Příspěvky:
2
Dobrý den.

Mám eshop a pro jednodušší orientaci zákazníku potřebuji v kategorii nad produkty vložit tabulku s údaji. Nejprve jsem měl problém že po zkopírování z word a vložení se mi nezobrazovaly rámečky a tak byla orientace v tabulce zmatená. Dohledal jsem tady postup že když si tabulku označím, dám TABULKA, VLASTNOSTI TABULKY, v kolonce RÁMEČEK zaškrtnu 1 a uložím tak se mi udělá rámeček. Ale začalo mi to dělat nepořádek v kategoriích že po přidáni několika tabulek se v tom nedalo orientovat(přikládám foto). Neví někdo jak tento problém vyřešit.

Předem velmi děkuji za pomoc.
Příloha:
1.jpg
1.jpg [ 67.89 KiB | Zobrazeno 90 krát ]

Příloha:
2.jpg
2.jpg [ 76.13 KiB | Zobrazeno 90 krát ]


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: VirtueMart - tabulka a rozhozené kategorie
PříspěvekNapsal: 10 črc 2017 10:52 
C4 podpora
Administrátor

Registrován:
23 čer 2009 12:44
Příspěvky:
0
Dobrý den,

jelikož jste nebyl identifikován jako zákazník Webhostingu C4, pro který je diskuzní fórum určeno, Váš dotaz není brán jako prioritní. Pokud bude téma delší dobu bez reakce, dojde k jeho odstranění.

_________________
Webhosting C4
http://www.c4.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: VirtueMart - tabulka a rozhozené kategorie
PříspěvekNapsal: 13 črc 2017 14:28 
Uživatelský avatar

Registrován:
25 pro 2010 13:02
Příspěvky:
285
Tohle je přesně typ dotazů, na které se nedá odpovědět. Něco někam vkládáte, pro zákazníky, tedy nejspíše jako popis kategorie a obrázky jsou ale z administrace. Navíc není jasné co vkládáte, jestli jenom HTML kód nebo celou stránku. Pokud celou stránku, tak je tam více kompletních HTML stránek vložených do jedné a navíc ten kód nedělá člověk, ale Word, takže to fungovat nebude.

Takže, udělal bych si zvlášť tabulku v HTML a tu bych při vypnutém editoru vložil do popisu kategorie a do té pak vložit příslušné údaje.

_________________
Joomla + VirtueMart + cs = eCommerce_cs-CZ


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
VirtueMart partneři

Seznam všech partnerů

VirtueMart Hosting
Návody pro C4

© 2009-2012 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz