Právě je 16 črc 2019 01:57

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: VirtueMart - tabulka a rozhozené kategorie
PříspěvekNapsal: 10 črc 2017 10:52 

Registrován:
10 črc 2017 10:49
Příspěvky:
1
Dobrý den.

Mám eshop a pro jednodušší orientaci zákazníku potřebuji v kategorii nad produkty vložit tabulku s údaji. Nejprve jsem měl problém že po zkopírování z word a vložení se mi nezobrazovaly rámečky a tak byla orientace v tabulce zmatená. Dohledal jsem tady postup že když si tabulku označím, dám TABULKA, VLASTNOSTI TABULKY, v kolonce RÁMEČEK zaškrtnu 1 a uložím tak se mi udělá rámeček. Ale začalo mi to dělat nepořádek v kategoriích že po přidáni několika tabulek se v tom nedalo orientovat(přikládám foto). Neví někdo jak tento problém vyřešit.

Předem velmi děkuji za pomoc.
Příloha:
1.jpg
1.jpg [ 67.89 KiB | Zobrazeno 1532 krát ]

Příloha:
2.jpg
2.jpg [ 76.13 KiB | Zobrazeno 1532 krát ]


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: VirtueMart - tabulka a rozhozené kategorie
PříspěvekNapsal: 10 črc 2017 10:52 
C4 podpora
Administrátor

Registrován:
23 čer 2009 12:44
Příspěvky:
223
Dobrý den,

jelikož jste nebyl identifikován jako zákazník Webhostingu C4, pro který je diskuzní fórum určeno, Váš dotaz není brán jako prioritní. Pokud bude téma delší dobu bez reakce, dojde k jeho odstranění.

_________________
Webhosting C4
http://www.c4.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: VirtueMart - tabulka a rozhozené kategorie
PříspěvekNapsal: 13 črc 2017 14:28 
Uživatelský avatar

Registrován:
25 pro 2010 13:02
Příspěvky:
292
Tohle je přesně typ dotazů, na které se nedá odpovědět. Něco někam vkládáte, pro zákazníky, tedy nejspíše jako popis kategorie a obrázky jsou ale z administrace. Navíc není jasné co vkládáte, jestli jenom HTML kód nebo celou stránku. Pokud celou stránku, tak je tam více kompletních HTML stránek vložených do jedné a navíc ten kód nedělá člověk, ale Word, takže to fungovat nebude.

Takže, udělal bych si zvlášť tabulku v HTML a tu bych při vypnutém editoru vložil do popisu kategorie a do té pak vložit příslušné údaje.

_________________
Joomla + VirtueMart + cs = eCommerce_cs-CZ


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
VirtueMart partneři
VirtueMart Hosting
Návody pro C4

© 2009-2019 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz