Právě je 25 čer 2019 04:06

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 15 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: VirtueMart - Propojení s účetním systémem POHODA
PříspěvekNapsal: 28 lis 2011 11:03 

Registrován:
30 pro 2009 21:31
Příspěvky:
63
scorp píše:
Odporucam prepojenie (na viacero e-shopov) od fy NextCom http://www.nextcom.sk/eshop-pohoda-prepojenie.xhtml

Mate tam vsetko - objednavky, zasoby, adresar... atd


Mezitím jsem to ještě odložil na prosinec - ale rád bych se zeptal - má někdo/případně Vy/ s výše uvedeným nějaké zkušenosti ?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: VirtueMart - Propojení s účetním systémem POHODA
PříspěvekNapsal: 19 úno 2013 10:25 

Registrován:
18 pro 2010 19:59
Příspěvky:
33
Bohužel jsem zvolil propojení od |Firmadat.
Jejich propojení jen jen pro zlost . A na odpověď čekáte vždy min 14dní .
Místo přinosu pro eshop , přesný opak .
To je má zkušenost .

:twisted:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: VirtueMart - Propojení s účetním systémem POHODA
PříspěvekNapsal: 19 úno 2013 21:13 

Registrován:
19 úno 2013 21:09
Příspěvky:
1
holzby.ml píše:
Bohužel jsem zvolil propojení od |Firmadat.
Jejich propojení jen jen pro zlost . A na odpověď čekáte vždy min 14dní .
Místo přinosu pro eshop , přesný opak .
To je má zkušenost .

:twisted:


Dobrý den,
uvažujeme o spolupráci s danou firmou. Mohu Vás poprosit o zkušenosti.
Děkuji


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: VirtueMart - Propojení s účetním systémem POHODA
PříspěvekNapsal: 02 dub 2013 15:43 

Registrován:
18 pro 2010 19:59
Příspěvky:
33
Nakonec vše dobře dopadlo .
Ale komunikace je hrozná .
Když jsem něco chtěl (po zaplacení) , tak jsem byl ujištěný , že mi do 3dnů pošlou nabídku , nebo udělají úpravu .
Čekal jsem 14dní a bez úspěchu , když to takto bylo po třetí , tak už jsem se nas...l .
Ale eshop nyní funguje ,ale ty nervy :twisted:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: VirtueMart - Propojení s účetním systémem POHODA
PříspěvekNapsal: 29 kvě 2013 16:37 

Registrován:
29 kvě 2013 16:33
Příspěvky:
1
Zkuste toto propojení. Mám na dvou eshopech a zatím si nemůžu stěžovat. Mám VM1.
Pro Virtuemart 1:
http://ucetni-program-pohoda.cz/komplet ... hop-pohoda
Pro Virtuemart 2:
http://ucetni-program-pohoda.cz/propoje ... rtuemart-2


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 15 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
VirtueMart partneři
VirtueMart Hosting
Návody pro C4

© 2009-2019 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz