Právě je 25 kvě 2019 05:00

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: VirtueMart - Přiřaďte komponentu virtuemart k hlavnímu menu
PříspěvekNapsal: 24 led 2014 10:17 

Registrován:
24 led 2014 10:10
Příspěvky:
1
Dobrý den, píše mi to na webové stránce text: Přiřaďte komponentu virtuemart k hlavnímu menu. Vůbec nevím co s tím :oops: . Poradí prosím někdo? :?: Jak se tedy přiřazuje ta komponenta a kde mám tu komponentu hledat a kam ji nacpat. Moc díky.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: VirtueMart - Přiřaďte komponentu virtuemart k hlavnímu menu
PříspěvekNapsal: 24 led 2014 15:36 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 13:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

přihlaste se do administrace aplikace Joomla! a přejděte do sekce Nabídky > Main Menu > Přidat novou položku. V políčku Typ položky nabídky klikněte na Vybrat a podívejte se do spodní části, uvidíte tam VirtueMart (VirtueMart pokladna, VirtueMart vzhled kategorie...). V této části VirtueMart si vyberte a klikněte na jednu možnost (např. VirtueMart pokladna). Potom vyplňte Titulek nabídky, ostatní políčka můžete nechat na výchozí hodnotě. Až si vše nastavíte, tak klikněte na Uložit.

Každopádně Vaše stránky nejsou umístěny na Webhostingu C4, pro který je fórum určeno. Takže s dalšími dotazy Vám doporučuji obrátit se na podporu Vašeho hostingu. Pokud byste se chtěl stát naším zákazníkem a získat tak kvalitní podporu pro aplikaci Joomla!, učinit tak můžete zde.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: VirtueMart - Přiřaďte komponentu virtuemart k hlavnímu menu
PříspěvekNapsal: 17 úno 2014 14:36 
Uživatelský avatar

Registrován:
25 pro 2010 13:02
Příspěvky:
292
Dovolím si to doplnit: jako Typ položky nastavte VirtueMart vzhled kategorie a Vyberte kategorii bude Nejvyšší úroveň kategorie. Pak totiž, pokud budete mít mapu stránek přes Xmap, a nic lepšího není, tak v té mapě budete mít i produkty obchodu. Pokud např. nastavíte typ položky jako VirtueMart internetový obchod, tak v té mapě produkty nebudou. (Je to chyba Xmap, opravit to může ale jenom tvůrce.)

_________________
Joomla + VirtueMart + cs = eCommerce_cs-CZ


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
VirtueMart partneři
VirtueMart Hosting
Návody pro C4

© 2009-2019 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz