Právě je 10 črc 2020 17:56

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: VirtueMart - Přidání řazení zboží skladem
PříspěvekNapsal: 02 úno 2012 08:54 

Registrován:
23 říj 2011 13:53
Příspěvky:
112
Zdravím, nevíte prosím, jak přidat pole ve výpisu kategorií aby se dalo řadit zboží SKLADEM? viz screen a ještě bych se rád zeptal,kde nastavit počet zboží na stránku ve výpisu. Předem moc děkuji za rady.


Přílohy:
Snap1.jpg
Snap1.jpg [ 7.04 KiB | Zobrazeno 2055 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Řazení zboží skladem
PříspěvekNapsal: 02 úno 2012 12:43 
Uživatelský avatar

Registrován:
25 pro 2010 13:02
Příspěvky:
290
Počet kusů na stránku se nastavuje v Joomle v Globálním nastavení.
Třídění podle obsahu skladu přímo VM neumí, muselo by se to tam dodělat, to by ale asi nemělo být nic složitého, běžný programátor by to měl zvládnout tak za hodinku.

_________________
Joomla + VirtueMart + cs = eCommerce_cs-CZ


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Řazení zboží skladem
PříspěvekNapsal: 02 úno 2012 13:52 

Registrován:
23 říj 2011 13:53
Příspěvky:
112
Děkuji za odpověď,pokusím se alespoň podívat po nějakém modulu.Ještě jednou díky


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
VirtueMart partneři
VirtueMart Hosting
Návody pro C4

© 2009-2020 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz