Právě je 22 kvě 2019 01:23

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: VirtueMart - Nesmyslná cena v přidaném řetězci
PříspěvekNapsal: 08 srp 2016 22:18 
C4 zákazník

Registrován:
23 říj 2011 13:53
Příspěvky:
112
Dobrý den, mám dotaz vytvořil jsem si několik variant produktu s dopadem na cenu pomocí vlastních polí. Dejme tomu, že základní zobrazená cena s dph u daného produktu je 100Kč. Když přidám vlastní řetězec s dopadem na cenu +20kč, cena se zobrazí správně na 120kč ale v rozbalovacím menu daného řetězce je nesmyslná cena např: +648,53 Kč, netušíte někdo, kde by mohl být problém? viz příloha dopad na cenu je nastaven na +20.00000 ale v rozbalovacím je oněch 648,53. Díky moc


Přílohy:
Snap11.jpg
Snap11.jpg [ 23.14 KiB | Zobrazeno 2526 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: VirtueMart - Nesmyslná cena v přidaném řetězci
PříspěvekNapsal: 09 srp 2016 17:00 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7123
Dobrý den,

a pokud přidáte variantu do košíku, tak má také špatnou cenu? Projevuje se stejná chyba i na některé z výchozích šablon aplikace Joomla? Případně do pole "Název domény/URL adresa" vložte URL adresu problémového produktu, ať mohu chybu prověřit přímo na webu.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: VirtueMart - Nesmyslná cena v přidaném řetězci
PříspěvekNapsal: 10 srp 2016 14:56 
C4 zákazník

Registrován:
23 říj 2011 13:53
Příspěvky:
112
Bohužel stránky mám momentálně na lokálním disku, nicméně je to tak, že po přidání do košíku je cena správná ale v tom rozbalovacím menu nesmyslná. Myslím si, že bude někde problém s tím, že se jedná o zakoupenou šablonu instalovanou s ukázkovými daty (Quickstart) v angličtině a přiznám se, že jsem dodnes pořádně nepřišel na to, jak správně posloupně postupovat, abych to celé převedl do CZ včetně exportu produktů do cs_CZ ve virtuemart, nastavení DPH ap. Možná by se na to do budoucna hodil nějaký návod. myslím, že nejsem sám, kdo kupuje již hotová řešení a navíc neumí dost dobře anglicky:-). Vždycky jsem to nějak udělal ale teď si asi nevím rady. Vyřešil jsem to dočasně zakoupením pluginu Easycheckbox with Qty, který je mimochodem za ty peníze opravdu vypracovaný. Každopádně moc díky za ochotu!


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
VirtueMart partneři
VirtueMart Hosting
Návody pro C4

© 2009-2019 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz