Právě je 05 črc 2020 19:21

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: VirtueMart - Nefunkční odkazy v menu + Javascript menu a SEO
PříspěvekNapsal: 06 čer 2012 10:06 

Registrován:
06 čer 2012 09:55
Příspěvky:
18
Zdravím,

Najednou přestaly fungovat klasické podstránky včetně odkazu na košík. Hlásí to 500. Tušíte, kde může být chyba? Stránky produktů, které generuje Virtuemart jsou ok.

A druhá věc je problém s levým menu, které mi přijde pro SEO nevhodné. Je zabalené jen pomocí javacsriptu, takže jinak je z něj na všech podstránkách webu v kódu desítky slov, které chci jen třeba v určitých kategoriích. Chtěl bych aby se patřičná kategorie rozbalila až po refreshi.Nejsou někde nějaké další menu moduly pro Virtuemart? Nebo nějaká podpora?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: VirtueMart - Nefunkční odkazy v menu + Javascript menu a SEO
PříspěvekNapsal: 06 čer 2012 10:08 

Registrován:
06 čer 2012 09:55
Příspěvky:
18
Shop http://www.pumpy-cerpadla.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: VirtueMart - Nefunkční odkazy v menu + Javascript menu a SEO
PříspěvekNapsal: 06 čer 2012 10:33 
Uživatelský avatar

Registrován:
25 pro 2010 13:02
Příspěvky:
290
Co tam dělá ty SEO URL, je to JoomSEF? Pokud ano, vypněte jej a podívejte se, jesti to bude bez něj fungovat.

Rozbalovací nabídka zabírá své místo v kódu, ale optimalizaci pro vyhledávače to rozhodně nevadí. Spíše by mne zajímalo, jestli je tam mapa stránek - tak ano, koukám že tam je. Proč ji neděláte komponentou Xmap? Nic lepšího na to není.

_________________
Joomla + VirtueMart + cs = eCommerce_cs-CZ


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: VirtueMart - Nefunkční odkazy v menu + Javascript menu a SEO
PříspěvekNapsal: 06 čer 2012 11:24 

Registrován:
06 čer 2012 09:55
Příspěvky:
18
Joomsef tam není. Není tam právě nic, ale už jsem to někomu zadal. Xmap zkusím.
S tou optimalizací, ale nevím. V podstatě jakkákolik optimalizace, strukturování nadpisů,psaní textů atd postrádá smysl, když mám na veškerých podstránkách skoro 100krát slovo "čerpadla". :/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: VirtueMart - Nefunkční odkazy v menu + Javascript menu a SEO
PříspěvekNapsal: 06 čer 2012 11:52 
Uživatelský avatar

Registrován:
25 pro 2010 13:02
Příspěvky:
290
Google si zobrazuje stránky tak, jak je uvidí návštěvník a až pak je indexuje. Čili struktura nadpisů absolutně nemá na SERP vliv, ostatně dodržovat hiearchickou strukturu je v HTML normě od W3C pouze doporučené a nikde na světe není napsáno, že stránky musí obsahovat H1 nadpis co nejvýše a pouze jeden apod. Hodně dobře o tom píše Plaváček na Webtrhu, případně zde:
http://www.vitakappa.net/autoindex/inde ... =SEO_shit/

Čili nabídka obsahující stále stejná slova nikomu a ničemu nevadí.

_________________
Joomla + VirtueMart + cs = eCommerce_cs-CZ


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
VirtueMart partneři
VirtueMart Hosting
Návody pro C4

© 2009-2020 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz