Právě je 23 kvě 2019 08:41

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: VirtueMart - Na stránce produktu se nezobrazují rozměry
PříspěvekNapsal: 13 čer 2014 17:47 
C4 zákazník

Registrován:
12 čer 2014 21:43
Příspěvky:
33
Když vyplním v záložce produktu rozměry, nezobrazují se u produktu v eshopu. Ale když vyplním počet množství v balení ve stejné záložce, tak to se zobrazuje. Prosím co mám špatně?
díky


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: VirtueMart - Na stránce produktu se nezobrazují rozměry
PříspěvekNapsal: 16 čer 2014 19:20 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 13:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

pro zobrazení rozměrů produktu je nutná úprava zdrojového kódu aplikace. Úpravu je nutné provést na FTP serveru v souboru components/com_virtuemart/views/productdetails/tmpl/default.php. Pro zobrazení hmotnosti vložte například za řádek:

Kód:
<?php } // Product Packaging END
    ?>


tuto část kódu:

Kód:
<?php echo $this->product->product_weight ?>
.

Můžete se také podívat přímo na oficiální fórum aplikace, kde se řešil podobný dotaz. Proměnné pro zobrazení ostatních informací naleznete zde.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
VirtueMart partneři
VirtueMart Hosting
Návody pro C4

© 2009-2019 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz