Právě je 02 črc 2020 19:42

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: VirtueMart - Chybné zobrazení administrace
PříspěvekNapsal: 29 pro 2011 12:54 

Registrován:
29 pro 2011 12:35
Příspěvky:
11
Posledního půl roku hlásí zákazníci stále více problémů s přihlášením. Společným jmenovatelem byla obvykle Mozilla, google prohlížeč, seznam prohlížeč...

Přeinstalovala jsem celou joomlu i virtuemart, na WXP a IE8 to chodí v pořádku, odzkoušeno i na různých šablonách. W7 a IE9 to prostě nechodí. Třeba administrace se zobrazuje takhle
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: VirtueMart - chybné zobrazení administrace
PříspěvekNapsal: 29 pro 2011 14:25 

Registrován:
29 pro 2011 12:35
Příspěvky:
11
Ve W7 jsem ještě vyzkoušela Google Chrome, v tom se administrace zobrazila správně. Ale právě v Google Chromě nejvíce zákazníků hlásilo chyby...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: VirtueMart - chybné zobrazení administrace
PříspěvekNapsal: 30 pro 2011 11:59 
Uživatelský avatar

Registrován:
25 pro 2010 13:02
Příspěvky:
290
Tohle těžko říct, jedině jestli je tam správně nastavený .htaccess a VirtueMart, už jsem se s podobnou chybou setkal, ale je to moc dávno a už si to moc nepatuji.

_________________
Joomla + VirtueMart + cs = eCommerce_cs-CZ


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: VirtueMart - chybné zobrazení administrace
PříspěvekNapsal: 31 pro 2011 22:21 

Registrován:
29 pro 2011 12:35
Příspěvky:
11
.htaccess je nastavený dle hostingu, Virtuemart jsem i přeinstalovávala, chyby zákazníci stále hlásí.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: VirtueMart - chybné zobrazení administrace
PříspěvekNapsal: 31 pro 2011 22:49 
Uživatelský avatar

Registrován:
25 pro 2010 13:02
Příspěvky:
290
No možná, ale nastavte si .htaccess raději podle Joomly, v tomto fóru a ještě i jinde je článek Komentovaný .htaccess, tam to vše vysvětluji. Konkrétně tady se mi silně nelíbí doména ve tvaru shop.něco.tld, správně by to bylo http://www.něco.tld/shop

Co máte v Nastavení VirtueMart, záložka Zabezpečené a pole Site URL a SECUREURL?

Vrtá mi to hlavou, zatím jsem se s podobnou závadou setkal jedině při špatně vložených adresách, jinak prostě ne. IE9 chodí v pořádku, tam chyba nebude.

_________________
Joomla + VirtueMart + cs = eCommerce_cs-CZ


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: VirtueMart - chybné zobrazení administrace
PříspěvekNapsal: 05 led 2012 00:46 

Registrován:
29 pro 2011 12:35
Příspěvky:
11
.htaccess bylo původně podle Joomly, na radu jsem ho změnila dle hostingu, ale beze změny. Takhle se to zobrazuje jen v IE9.

Adresa jiná být nemůže, to bych to musela přesměrovávat. V obou případech je tam stejná adresa, stejně tak jako na Joomle, tedy http://shop.zufrikteam.cz

Problémy nastaly až s IE9. V Google chrome zase "zamrzá, neobnovuje se" frontpage a zákazníci se nemohou přihlásit. Závady hlásí poslední půlrok, kdy si postupně aktualizují své prohlížeče. Takže v doméně chyba být nemůže, ta je stejná už několik let.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: VirtueMart - chybné zobrazení administrace
PříspěvekNapsal: 05 led 2012 12:26 
Uživatelský avatar

Registrován:
25 pro 2010 13:02
Příspěvky:
290
Takhle, v prohlížečích to nebude, totiž pak by takovéto chyby hlásilo po světě možná několik set tisíc lidí a to nehlásí, čili chyba bude jinde.

Může to být zpracováním HTML a CSS ze strany prohlížečů, ale né samostatně, určitě to bude v kombinaci s něčím.

Doporučuji: udělejte zálohu Akeebou a natočte to někam na http://www.zufrikteam.cz/eshop a nastavte si .htaccess podle toho mého článku, konkrétně RewriteBase /eshop a pak to otestujte.

V podpisu mám odkaz na instalační balíček, na tohle hraní vám bohatě stačí free verze (zadara ke stažení). Jde o to, že ten balíček chodí na 100%, čili pokud se tam stále bude vyskytovat ta chyba, tak bude někde jinde.

_________________
Joomla + VirtueMart + cs = eCommerce_cs-CZ


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
VirtueMart partneři
VirtueMart Hosting
Návody pro C4

© 2009-2020 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz