Právě je 23 kvě 2019 08:40

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: VirtueMart - chyba 42
PříspěvekNapsal: 12 úno 2013 17:49 

Registrován:
08 úno 2013 10:34
Příspěvky:
5
Mam problem s registraci klientu....
vyberu si zbozi a jdu jej zakoupit vyplnim potrebne udaje a chci se nechat navic zaregistrovat do systemu (virtuemaer) tim ze stisknu tlacitko Registrovat se a nakoupit a to skonci chybou

Citace:
"Jejda, chybička se vloudila...42
Zdá se, že stránka, kterou hledáte, neexistuje. Za to se vám omlouváme.
"

na adrese: http://obchod.maser.cz/katalog/zaregist ... acni_udaje

Ale pokud stisknu nakoupit a neregistrovat tak vse probehne v poradku... prosel jsem vsechna fora ale nejakou radu jsem nenasel...

nesetkal jste se s timto problemem nekdo...

raki

_________________
raki


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: VirtueMart - chyba 42
PříspěvekNapsal: 12 úno 2013 18:17 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 13:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

jakou verzi VirtueMart máte nainstalovanou? Máte nahrané všechny soubory na FTP?
Měl jsem dříve podobnou chybu, ale ne u této aplikace a vyřešila to změna čísla u tabulky v databázi.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: VirtueMart - chyba 42
PříspěvekNapsal: 12 úno 2013 18:20 

Registrován:
08 úno 2013 10:34
Příspěvky:
5
mamnejnovejsi verzi virtuemart... nevim kdy se vyskytla chyba protoze jsem to nesledoval, ale drive to chodilo...

mezitim jsem jen upravoval sablonu ale ne v Komponentach, ale jen v templetes a mezitim jeste byli nejake aktualizace...

_________________
raki


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: VirtueMart - chyba 42
PříspěvekNapsal: 12 úno 2013 21:53 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 13:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

pokud jste upravoval šablony ve složce /templates a třeba omylem nějaký soubor smazal, tuto chybo by to vysvětlovalo.
Zkuste zkontrolovat pokud někde máte původní PrestaShop bez jakýkoliv úprav, zda tam máte všechny soubory jako zde na Vašem FTP.
Pokud to nebude tím, chyba by se musela opravit ručně přes databázi, k tomu bych vám napsal návod, pokud by se problém nevyřešil.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: VirtueMart - chyba 42
PříspěvekNapsal: 13 úno 2013 11:31 
Uživatelský avatar

Registrován:
25 pro 2010 13:02
Příspěvky:
292
Tak předdevším si nastavte .htaccess, zde na tomto fóru je článek Komentovaný .htaccess, dále máte SEO adresy dost divně, co je tvoří? A hlavně si nastavte aby adresy stránek měly příponu .html

Ta chyba je 404, ne 42, že ano? Pak je to chyba SEO adres, vypněte je a zkuste to, mělo by to pak být v pořádku. A pak se zaměřte na to, co ty SEO URL tvoří.

_________________
Joomla + VirtueMart + cs = eCommerce_cs-CZ


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
VirtueMart partneři
VirtueMart Hosting
Návody pro C4

© 2009-2019 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz