Právě je 22 kvě 2019 01:22

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: VirtueMart 3 - Záložka potomek na kartě produktu
PříspěvekNapsal: 11 led 2016 21:24 
C4 zákazník

Registrován:
06 led 2011 18:51
Příspěvky:
73
Hraju si s nastavením rodič a potomek (zejména z důvodu individuálního EANu, dostupnosti produktu, XML exportu pro srovnávače zboží, atd. nechci použít uživ. pole). Přijde mně to nastavení docela složité, ale objevil jsem u kamaráda v eshopu volbu potomka přímo v detailu produktu (viz. screen). Nevíte někdo jak je to udělané? On to má jako zakázkový web a netuší. Posílal mně to emailem, ale funguje to perfektně. Tj.: Vytvořím produkt a přímo v jeho nastavení si doplňuji potomky podobnějako kdyby to byly uživ. pole s tím rozdílem, že si zadávám stav skladu, EAN, ... Je to velmi podobné Prestashopu.
Jak je to udělané? Ví někdo?


Přílohy:
screen.jpg
screen.jpg [ 125.63 KiB | Zobrazeno 3174 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: VirtueMart 3 - Záložka potomek na kartě produktu
PříspěvekNapsal: 14 led 2016 12:37 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7123
Dobrý den,

záložka Potomci se u produktu zobrazí, až když bude produkt nějaké potomky mít. Vytvořit nového potomka můžete buď přímo ze sekce Produkty, kde stačí produkt zaškrtnout a nahoře kliknout na tlačítko "+ Potomek". Nebo další možností je přejít přímo do editace produktu a hned na první záložce "Informace o produktu" naleznete dole tlačítko "Přidat podřízený produkt (potomek)". Až potomka vytvoříte a uložíte, tak se Vám v editaci produktu/rodiče zobrazí záložka Potomci.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: VirtueMart 3 - Záložka potomek na kartě produktu
PříspěvekNapsal: 27 črc 2016 23:38 
C4 zákazník

Registrován:
06 led 2011 18:51
Příspěvky:
73
Bohužel jsem této funkci stále nepřišel na kloub. Kartu potomci vidím, ale v reálu se zobrazují potomci jako samostatné výrobky. Tzn. představoval jsem si, že uvidím jednu položku, kdy po rozkliknutí budu přecházet na jiné položky (potomky). Takto je to k ničemu, když zákazník neví, že existují další varianty. Musel by se vrátit do kategorie. Potřebuji řešit EAN a kódy produktu, takže to nechci řešit přes custom fields. Díky za radu co dělám blbě.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: VirtueMart 3 - Záložka potomek na kartě produktu
PříspěvekNapsal: 28 črc 2016 13:10 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7123
Dobrý den,

aby bylo možné vybírat mezi variantami produktů, tak musíte produktu nastavit vlastní pole typu Generická varianta produktu (v případě více různých parametrů typ Multi varianta). Doporučuji Vám nainstalovat si čistou instalaci aplikace VirtueMart i s ukázkovými daty (např. na subdoménu). Ukázková data obsahují všechny možné varianty produktů, takže prozkoumáním jejich nastavení jednoduše zjistíte, jak docílit požadované funkčnosti. Případně se na nastavení produktů můžete podívat na oficiální demo instalaci http://demo.virtuemart.net/.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
VirtueMart partneři
VirtueMart Hosting
Návody pro C4

© 2009-2019 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz