Právě je 15 črc 2020 11:29

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Vanilla - Chybí odkaz na úvodní stránku (Homepage)
PříspěvekNapsal: 04 črc 2010 13:44 

Registrován:
29 čer 2010 16:02
Příspěvky:
12
Dobrý den,
ještě jednou a zřejmně ne naposledy budu tejrat.
Ve fóru mi chybí odkaz na domovskou stránku - zoušel jsem nahrát na server rozšíření "Pages"(mělo by mi umožnit přidat odkaz do menu ve fóru).
Bohužel se mi to ani napodruhé nezdařilo.
Jak na to? :x


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vanilla --> Homepage
PříspěvekNapsal: 05 črc 2010 03:10 

Registrován:
29 čer 2010 16:02
Příspěvky:
12
Zatim to mám "ošéfovaný" otevřením v novém okně, ale ... tohle bych taky rád věděl.
Za případné odpovědí děkuji. NN


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vanilla --> Homepage
PříspěvekNapsal: 12 črc 2010 10:34 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7659
Dobrý den,

rozšíření Pages funguje pouze u fóra verze 2. Kde přesně chcete mít odkaz umístěný?

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vanilla --> Homepage
PříspěvekNapsal: 13 črc 2010 00:45 

Registrován:
29 čer 2010 16:02
Příspěvky:
12
Nejlépe přímo v horním menu fóra.

Mezi odkazy - Diskuze, Kategorie, Hledat --> po přihlášení + Nastavení,Účet.(<ul><li class="TabOn"><a href="atd..)

Pak samozřejmě v odkazu"Volba". Ale to beru jako sekundární a dost možná i zbytečné, pokud bude odkaz umístěn v hl. menu.
S pozdravem NN


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vanilla --> Homepage
PříspěvekNapsal: 13 črc 2010 09:55 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7659
Na konec horního menu přidáte odkaz úpravou souboru themes/menu.php. V souboru najděte tuto část kódu:

Kód:
<ul>';
   while (list($Key, $Tab) = each($this->Tabs)) {
      echo '<li'.$this->TabClass($this->CurrentTab, $Tab['Value']).'><a href="'.$Tab['Url'].'" '.$Tab['Attributes'].'>'.$Tab['Text'].'</a></li>';
      }
echo '</ul>

a na konci před </ul> přidejte tento kód pro nový odkaz:
Kód:
<li><a href="http://www.url-stranky.cz/">Název odkazu</a></li>

Upravený kód tedy bude vypadat takto:
Kód:
<ul>';
   while (list($Key, $Tab) = each($this->Tabs)) {
      echo '<li'.$this->TabClass($this->CurrentTab, $Tab['Value']).'><a href="'.$Tab['Url'].'" '.$Tab['Attributes'].'>'.$Tab['Text'].'</a></li>';
      }
echo '<li><a href="http://www.url-stranky.cz/">Název odkazu</a></li></ul>

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vanilla --> Homepage
PříspěvekNapsal: 17 črc 2010 00:34 

Registrován:
29 čer 2010 16:02
Příspěvky:
12
:D Vy jste "vostrej".
Máte to namakaný.
Máte u mne reference jak malovaný - stačí říct.
A ještě jednou díky! :D
NN


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
Návody pro C4

© 2009-2020 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz