Právě je 23 čer 2018 04:15

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Sečtení počtu řádku v .js a jeho zobrazení
PříspěvekNapsal: 20 pro 2017 14:54 
C4 zákazník

Registrován:
28 dub 2013 13:42
Příspěvky:
74
Zdravím Vás,

mám vytvořenou mapu se souřadnicemi a body na této mapě v javascriptu, potřeboval bych jak udělat aby se mě tyto řádky automatcky počítaly a zobrazil se mě počet bodů které mám zobrazeno (počet souřadnicových bodů na mapě 10 a zobrazeno číselně na stránce počet bodů 10). Tak abych toto nemusel dělat manuálně, a stačily jen zadat údaje se souřadnicemi.

Snad jsem to napsal nějak pochopitelně.
Předem děkuji :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Sečtení počtu řádku v .js a jeho zobrazení
PříspěvekNapsal: 21 pro 2017 14:05 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
01 črc 2009 12:23
Příspěvky:
42
Dobrý den,

pošlete prosím odkaz nebo část kódu, kde to chcete provést. Nedokáži si představit, co přesně potřebujete.

_________________
Adam Chyský
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Sečtení počtu řádku v .js a jeho zobrazení
PříspěvekNapsal: 22 pro 2017 12:36 
C4 zákazník

Registrován:
28 dub 2013 13:42
Příspěvky:
74
Dobrý den,

děkuji za reakci, posílám kód, zobrazení mapy se souřadnicemi bodů na mapě. Tyto body bych potřeboval automaticky sčítat bod1(2 kusy) bod2 (1kus), tak aby se mě to automaticky počítalo a zobrazovalo na stránce.

function initMap() {
map = new google.maps.Map(document.getElementById('map'), {
zoom: 8,
scrollwheel: false,
navigationControl: false,
mapTypeControl: false,
scaleControl: false,
center: new google.maps.LatLng(49.7437572, 15.3386383),
mapTypeId: 'roadmap'
});

var iconBase = '/ico/';
var icons = {
zruseno: {
icon: iconBase + 'bod1.png'
},
otevreno: {
icon: iconBase + 'bod2.png'
}
};

var features = [

<--souřadnice bodů-->
{position: new google.maps.LatLng(50.3525567, 14.0741983), type: 'bod1'},
{position: new google.maps.LatLng(50.1299022, 14.1179494), type: 'bod1'},
{position: new google.maps.LatLng(50.3622167, 14.1270564), type: 'bod2'},
<--souřadnice bodů-->

];

features.forEach(function(feature) {
var marker = new google.maps.Marker({
position: feature.position,
icon: icons[feature.type].icon,
map: map
});
});
}


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Sečtení počtu řádku v .js a jeho zobrazení
PříspěvekNapsal: 22 pro 2017 15:59 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
01 črc 2009 12:23
Příspěvky:
42
Před poslední složenou závorku "}" vložte následujíci kód:

Kód:
window.onload = function () {
    document.getElementById('test1').innerHTML = "Pocet bodu je: " + features.length;
};


A do stránky si tam, kde chcete počet zobrazit, vložte:

Kód:
<span id="test1"></span>


Takto by to mělo dělat to, co potřebujete.

_________________
Adam Chyský
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Sečtení počtu řádku v .js a jeho zobrazení
PříspěvekNapsal: 22 pro 2017 17:41 
C4 zákazník

Registrován:
28 dub 2013 13:42
Příspěvky:
74
Super, děkuji funguje to. Trošku jsem si to doladil a je to přesně to co jsem hledal.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
Návody pro C4

© 2009-2018 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz