Právě je 18 črc 2018 16:19

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Quick.Cart - Změna počtu produktů v řádku
PříspěvekNapsal: 28 led 2014 20:02 

Registrován:
28 led 2014 19:59
Příspěvky:
3
Zdravím, stáhnul jsem si QC v6.3 se základní templatou. Rád bych změnil počet produktů ze 3 na 5 v rádku. DOkázal by mi někdo poradit, co je třeba provést za úpravy v kódu?

Děkuji


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Quick.Cart - Změna počtu produktů v řádku
PříspěvekNapsal: 31 led 2014 00:13 

Registrován:
31 led 2014 00:04
Příspěvky:
3
on15 píše:
Zdravím, stáhnul jsem si QC v6.3 se základní templatou. Rád bych změnil počet produktů ze 3 na 5 v rádku. DOkázal by mi někdo poradit, co je třeba provést za úpravy v kódu?

Děkuji



Co v nastavení / volby / Produktů na stránce ?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Quick.Cart - Změna počtu produktů v řádku
PříspěvekNapsal: 31 led 2014 17:55 

Registrován:
28 led 2014 19:59
Příspěvky:
3
market23 píše:
on15 píše:
Zdravím, stáhnul jsem si QC v6.3 se základní templatou. Rád bych změnil počet produktů ze 3 na 5 v rádku. DOkázal by mi někdo poradit, co je třeba provést za úpravy v kódu?

Děkuji



Co v nastavení / volby / Produktů na stránce ?


Ne, tím se nastavuje celkový počet produktů na stránce. Už jsem našel ten kouzelný řádek v kódu a upravil si ho.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Quick.Cart - Změna počtu produktů v řádku
PříspěvekNapsal: 01 úno 2014 00:14 

Registrován:
31 led 2014 00:04
Příspěvky:
3
on15 píše:
market23 píše:
on15 píše:
Zdravím, stáhnul jsem si QC v6.3 se základní templatou. Rád bych změnil počet produktů ze 3 na 5 v rádku. DOkázal by mi někdo poradit, co je třeba provést za úpravy v kódu?

Děkuji



Co v nastavení / volby / Produktů na stránce ?


Ne, tím se nastavuje celkový počet produktů na stránce. Už jsem našel ten kouzelný řádek v kódu a upravil si ho.



Tak super ;) můžu se podívat na Váš e-shop ?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Quick.Cart - Změna počtu produktů v řádku
PříspěvekNapsal: 01 úno 2014 00:17 

Registrován:
28 led 2014 19:59
Příspěvky:
3
market23 píše:
on15 píše:
market23 píše:
on15 píše:
Zdravím, stáhnul jsem si QC v6.3 se základní templatou. Rád bych změnil počet produktů ze 3 na 5 v rádku. DOkázal by mi někdo poradit, co je třeba provést za úpravy v kódu?

Děkuji



Co v nastavení / volby / Produktů na stránce ?


Ne, tím se nastavuje celkový počet produktů na stránce. Už jsem našel ten kouzelný řádek v kódu a upravil si ho.



Tak super ;) můžu se podívat na Váš e-shop ?

No momentálně není co ukazovat, protože jsem ještě nic nerozjel, ale až to bude hotové, můžu Vám poslat link.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
Quick.Cart Hosting
Návody pro C4

© 2009-2018 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz