Právě je 14 kvě 2021 03:34

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Quick.Cart - Nezobrazuje se náhled obrázku u zboží
PříspěvekNapsal: 14 kvě 2012 22:25 

Registrován:
14 kvě 2012 22:19
Příspěvky:
3
Dobrý den,

nainstaloval jsem si eshop Quick Cart, pohrál jsem si s nastavením a zkoumal systém, než ho dám do provozu. Ovšem narazil jsem na jeden problém. Pokud přidám nový produkt a nahraju obrázek ze serveru, tak se miniatura na webu zobrazí, pokud ale nahraju obrázek z počítače miniatura se nezobrazí.

Zkoušel jsem měnit příponu na jpg, dokonce i přejmenovávat obrázky, ale nic to neřeší.

Nevíte co s tím?

Děkuji


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Quick.Cart - Nezobrazuje se náhled obrázku u zboží
PříspěvekNapsal: 15 kvě 2012 11:34 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7931
Dobrý den,

testoval jsem přidávání obrázků z lokálního počítače na verzi 4.1 i 5.1 a miniatury fungují bez problému. Jakou verzi aplikace Quick.Cart používáte? Jsou Vaše stránky umístěné na Webhostingu C4?

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Quick.Cart - Nezobrazuje se náhled obrázku u zboží
PříspěvekNapsal: 15 kvě 2012 16:53 

Registrován:
14 kvě 2012 22:19
Příspěvky:
3
Používám verzi 5.0. Ne používám free hosting

Odkaz stránek je dole:

www.medovyraj.xf.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Quick.Cart - Nezobrazuje se náhled obrázku u zboží
PříspěvekNapsal: 15 kvě 2012 17:12 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7931
Dobrý den,

bohužel s problémy na freehostingu Vám nedokážu poradit. Toto fórum je určeno pro Webhosting C4, který je optimalizovaný pro správný chod aplikace Quick.Cart. S dotazem se, prosím, obraťte na podporu Vašeho hostingu.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Quick.Cart - Nezobrazuje se náhled obrázku u zboží
PříspěvekNapsal: 15 kvě 2012 20:23 

Registrován:
14 kvě 2012 22:19
Příspěvky:
3
Dobrý den,

už jsem to vyřešil. Jak jste říkal, problém byl v hostingu.Zkousel jsem to na webzdarma.cz a na ic.cz a obě domény vykazovali stejnou chybu. Potom jsem zkusil sweb.cz a ten funguje.
Takže pokud má někdo stejný problém, tak je to hostingem.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
Quick.Cart Hosting
Návody pro C4

© 2009-2021 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz