Právě je 23 led 2021 21:20

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Přesun Prestashop 1.5.4
PříspěvekNapsal: 15 dub 2013 12:18 

Registrován:
15 dub 2013 12:13
Příspěvky:
4
Dobrý den,
potřebuji přesunout prestashop na jiny hosting a doménu provedl jsem export a import databaze ale mám problem že nikdy nemůžu najít v tabulce ps_configuration položky PS_SHOP_DOMAIN a PS_SHOP_DOMAIN_SSL nevíte co je špatně děkuji.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Přesun Prestashop 1.5.4
PříspěvekNapsal: 15 dub 2013 12:28 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 12:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

nejspíše je to tím, že používáte nejnovější verzi PrestaShop, která byla nadávno vydaná.
Po přesunu eshopu na jiný hosting je třeba změnit v databázi položky domain a domain_ssl, které naleznete v tabulce se jménem ps_shop_url.

Pokud byl na stávájícím hostingu eshop umístěn v podadresáři, ale na novém hostingu chcete mít eshop v hlavním adresáři, tak je také zapotřebí ve stejné tabulce změnit physical_uri.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Přesun Prestashop 1.5.4
PříspěvekNapsal: 15 dub 2013 12:47 

Registrován:
15 dub 2013 12:13
Příspěvky:
4
Děkuji moc to je ono, můžu se ještě zeptat jde z prestashopu do prestashopu stejné verze přesnout pouze samostatný katalog ?? Děkuji


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Přesun Prestashop 1.5.4
PříspěvekNapsal: 15 dub 2013 13:08 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 12:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

myslíte katalog s produkty? Pokud myslíte katalog s produkty, tak stačí provést export zboží ve starém PrestaShopu a exportovaný souboru importovat do nového PrestaShopu.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Přesun Prestashop 1.5.4
PříspěvekNapsal: 15 dub 2013 13:48 

Registrován:
15 dub 2013 12:13
Příspěvky:
4
Děkuji a je možné najít tuto funkci přímo v zakladu prestahopu děkuji ??


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Přesun Prestashop 1.5.4
PříspěvekNapsal: 15 dub 2013 14:16 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 12:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

po tom, co přejdete do produktů, kategorie máte nahoře možnosti Přidat nový záznam, export a import, po kliknutí na import se všechny produkty, kategorie stáhnou do Vašeho počítače.
Stejným způsobem provedete export do jiného PrestaShopu, ale místo na Import kliknete na Export.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2021 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz