Právě je 24 črc 2019 00:50

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop - Zobrazuje se dopravce navíc
PříspěvekNapsal: 13 úno 2014 12:41 
C4 zákazník

Registrován:
13 úno 2014 12:21
Příspěvky:
6
Dobrý den, nevím proč se mi zobrazuje v pokladně při způsobu doručení možnost kterou nemám v dopravcích zavedenou a to zdarma. Mám zřízeny jen tři možnosti dopravy, ale zobrazují se čtyři a ten čtvrtý je zdarma - jak to mohu odstranit?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Zobrazuje se dopravce navíc
PříspěvekNapsal: 13 úno 2014 16:41 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 13:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

s takovým problémem jsem se ještě nesetkal. Jakou verzi aplikace PrestaShop používáte? Dopravce, kteří jsou k dispozici naleznete v administraci aplikace PrestaShop v sekci Přeprava > Dopravci.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Zobrazuje se dopravce navíc
PříspěvekNapsal: 13 úno 2014 16:48 
C4 zákazník

Registrován:
13 úno 2014 12:21
Příspěvky:
6
verzi 1.5.5.0 , v admin nastavení přeprava-dopravci mám nastaveny jen tři možnosti (česká pošta platba předem, dobírka česká pošta a osobní odběr), ale v pokladně na straně doručení jsou uvedeny čtyři.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Zobrazuje se dopravce navíc
PříspěvekNapsal: 13 úno 2014 16:52 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 13:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

bohužel používáte zastaralou verzi aplikace PrestaShop, takže problém nemohu otestovat. Ale můžete mi na e-mail forum@c4.cz poslat přihlašovací údaje do administrace aplikace PrestaShop. Problém otestuji přímo na Vaší instalaci.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Zobrazuje se dopravce navíc
PříspěvekNapsal: 13 úno 2014 17:26 
C4 zákazník

Registrován:
13 úno 2014 12:21
Příspěvky:
6
zaslal jsem Vám přihlašovací údaje na email


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Zobrazuje se dopravce navíc
PříspěvekNapsal: 13 úno 2014 19:05 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 13:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

stejný dotaz se řešil na oficiálním fóru aplikace PrestaShop v tomto diskuzním tématu.

Každopádně bych Vám doporučil pomocí modulu Automatická aktualizace [1-click Upgrade] provést aktualizaci na nejnovější verzi 1.5.6.2, protože Vámi použitá verze je již zastaralá.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Zobrazuje se dopravce navíc
PříspěvekNapsal: 13 úno 2014 19:20 
C4 zákazník

Registrován:
13 úno 2014 12:21
Příspěvky:
6
bohužel jsou tam stále čtyři. Zkusím to aktualizovat a uvidím. Díky.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Zobrazuje se dopravce navíc
PříspěvekNapsal: 13 úno 2014 20:24 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 13:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

pravděpodobně jste neprovedl změnu v souboru themes/default/order-carrier.tpl. V tomto souboru je nutné odstranit řádky:

Kód:
{if count($option_list) > 1}
                           {if $option.is_best_grade}
                              {if $option.is_best_price}
                              <div class="delivery_option_best delivery_option_icon">{l s='The best price and speed'}</div>
                              {else}
                              <div class="delivery_option_fast delivery_option_icon">{l s='The fastest'}</div>
                              {/if}
                           {else}
                              {if $option.is_best_price}
                              <div class="delivery_option_best_price delivery_option_icon">{l s='The best price'}</div>
                              {/if}
                           {/if}
                        {/if}
a změny uložit.

Pokud ale provedete aktualizaci na nejnovější verzi, tak bude vše fungovat správně.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Zobrazuje se dopravce navíc
PříspěvekNapsal: 14 úno 2014 10:01 
C4 zákazník

Registrován:
13 úno 2014 12:21
Příspěvky:
6
provedl jsem aktualizaci ale bohužel je to tam stále. Nyní mam verzi 1.5.6.2


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Zobrazuje se dopravce navíc
PříspěvekNapsal: 14 úno 2014 14:58 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 13:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

pravděpodobně jste při aktualizaci nezměnil volbu Upgrade the "default" theme na Yes a tím se šablona nezaktualizovala. Pokud budete chtít šablonu zaktualizovat, tak si stáhněte instalační balíček poslední verze 1.5.6.2 a šablonu si zkopírujte na FTP server do adresáře themes. Jestli jste v šabloně prováděl nějaké úpravy, tak je budete muset znovu aplikovat, protože překopírováním nové šablony na FTP server se přepíšou původní soubory šablony.

Nejnovější verzi aplikace PrestaShop si můžete stáhnout v návodu PrestaShop - Instalace a čeština, kde jako způsob instalace zvolte Stažení upraveného balíčku.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2019 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz