Právě je 12 kvě 2021 11:10

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop - Zobrazení dostupnosti ve výpisu produktů
PříspěvekNapsal: 13 dub 2014 13:54 
C4 zákazník

Registrován:
09 črc 2012 22:08
Příspěvky:
56
Dobrý den,

chtěl bych, aby se mi na stránce, kde je více zboží (product-list.tlp) zobrazila dostupnost.

Obchod mám nastaven tak, že je možné objednat i zboží, které není skladem. Tím pádem, když si nechám zobrazit dostupnost zboží, tak u každého zboží mám status - Skladem, což se mi nelíbí.

Chtěl bych, aby se zobrazoval text, který mám napsaný vždy u každého zboží, které není skladem viz. záložka Množství v administraci produktu -Zobrazovaný text, když není skladem, ale je povoleno objednat.

Tzn. pokud budu mít zboží skladem, tak zobrazit SKLADEM a pokud nebudu, tak zobrazit text který je tam napsán.

Jde to? Hrál jsem si s tím dlouho, ale nějak jsem na to nepřišel. Děkuji


Přílohy:
product dostupnost jina.PNG
product dostupnost jina.PNG [ 133.62 KiB | Zobrazeno 990 krát ]
dostupnost product-list.PNG
dostupnost product-list.PNG [ 224.4 KiB | Zobrazeno 990 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Zobrazení dostupnosti ve výpisu produktů
PříspěvekNapsal: 23 dub 2014 17:00 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 13:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

zobrazení dostupnosti jsem otestoval v nejnovější verzi 1.6 a funguje bez problému. Takže když v administraci aplikace PrestaShop budete mít u produktu v záložce Množství nastavenou možnost Když není na skladě na Povolit objednávky, tak se ve výpisu produktů i na stránce produktu bude zobrazovat text, který máte nastavený v části Zobrazovaný text, když není skladem, ale je povoleno objednat.

Pak když doplníte počet produktů, tak si do Zobrazovaný text, pokud je skladem napište např. Skladem.

Stavy, které si u produktu v záložce Množství nastavíte se zobrazují jak ve výpisu produktů tak i na stránce produktu.

Problém ale bude nejspíše ve Vaší nestandardní šabloně. Vyzkoušejte si, jestli se stejná chyba projevuje i v defaultní šabloně aplikace PrestaShop.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2021 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz