Právě je 27 úno 2021 04:32

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 19 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.5 - Změna pořadí zobrazeného zboží
PříspěvekNapsal: 19 zář 2013 09:02 

Registrován:
19 zář 2013 08:59
Příspěvky:
1
Dobrý den,
nemohu řazení zboží ve verzi 1.5.3.1. vůbec najít. Můžete mi poradit jak se zboží dá přerovnat?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.5 - Změna řazení zobrazeného zboží
PříspěvekNapsal: 19 zář 2013 09:24 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 08:14
Příspěvky:
7867
Dobrý den,

způsob řazení můžete změnit v sekci Konfigurace > Produkty v části Stránkování. Pokud budete používat vlastní řazení produktů podle pozice v kategorii (tzn. volba Výchozí řazení podle nastavena na Pozice uvnitř kategorie), tak v sekci Katalog > Produkty musíte v horní části stránky zaškrtnout volbu Filtr podle kategorií a vybrat kategorii, ve které chcete produkty uspořádat. Pak budete mít v seznamu produktů k dispozici sloupec Pozice, pomocí kterého můžete produkty přesouvat (šipkami nebo chycením a tažením).

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Změna pořadí zobrazeného zboží
PříspěvekNapsal: 05 úno 2016 06:46 

Registrován:
19 lis 2015 22:55
Příspěvky:
7
Dobrý den, ve verzi 1.6.1.2 se mi pořád nedaří zprovoznit řazení produktů. Nevíte, čím by to mohlo být? V kategorii - http://www.bonitaeurope.eu/cs/3-na-zehleni - mi Řazení podle vůbec nereaguje.
Děkuji.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Změna pořadí zobrazeného zboží
PříspěvekNapsal: 05 úno 2016 12:03 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 08:14
Příspěvky:
7867
Dobrý den,

Vaše stránky nejsou umístěny na Webhostingu C4, pro který je diskuzní fórum určeno. Bohužel není v našich silách řešit i problémy zákazníků všech ostatních hostingových společností, takže se dotazem, prosím, obraťte na podporu Vašeho hostingu. Ale jelikož používáte starší verzi aplikace, doporučuji provést aktualizaci na nejnovější verzi.

Pokud se chcete stát naším zákazníkem a získat tak kvalitní podporu a hosting pro aplikaci PrestaShop, učinit tak můžete zde.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Změna pořadí zobrazeného zboží
PříspěvekNapsal: 22 úno 2017 12:20 
C4 zákazník

Registrován:
22 úno 2017 12:17
Příspěvky:
13
Zdravím,

mám stejný problém se řazením. Nevyřešil to už někdo?

Díky


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Změna pořadí zobrazeného zboží
PříspěvekNapsal: 22 úno 2017 12:56 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 08:14
Příspěvky:
7867
Dobrý den,

a jakým problém s řazením máte? Upřesněte to prosím, protože z Vašeho dotazu to není patrné.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Změna pořadí zobrazeného zboží
PříspěvekNapsal: 22 úno 2017 13:07 
C4 zákazník

Registrován:
22 úno 2017 12:17
Příspěvky:
13
Řazení produktů podle "Pozice uvnitř kategorie". Přesně jak se řeší v tomto tématu. Nyní to mám na verzi 1.6.1.10.

Pokud přerovnám produkty tak se nic nestane. V konfiguraci mám nastavené na "Pozice uvnitř kategorie".


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Změna pořadí zobrazeného zboží
PříspěvekNapsal: 22 úno 2017 14:02 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 08:14
Příspěvky:
7867
Dobrý den,

na stránkách používáte modul pro filtrování zboží a ten ovlivní řazení produktů. Takže v sekci "Moduly a Služby" přejděte do konfigurace modulu "Blok Filtrování zboží dle parametrů [Layered navigation block]", v části Konfigurace nastavte volbu "Zobrazovat zboží z podkategorií" na NE a uložte změnu. Následně ověřte řazení produktů v obchodě.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Změna pořadí zobrazeného zboží
PříspěvekNapsal: 22 úno 2017 14:46 
C4 zákazník

Registrován:
22 úno 2017 12:17
Příspěvky:
13
Vypadá, že to běží. Super.

Velmi děkuji za pomoc


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 19 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2021 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz