Právě je 28 led 2021 13:27

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop - Změna hlavičky
PříspěvekNapsal: 18 led 2013 15:38 

Registrován:
18 led 2013 15:25
Příspěvky:
1
Dobrý den, s prestahopes začínám. Chtěl bych si trochu pozmněnit hlavičku, tenhle systém kde je vše řešeno moduly je pro mě nový. Tak se chci zeptat, kdybych chtěl v původní šabloně nad vyhledávání umístit nějaký text nebo odkaz, mám to udělat pomocí nějakého modulu nebo editací nějakého souboru, popř. jakého. Nikde jsem nenašel ani jak fugojuje pozocovaní jednotlivých modulů, kde moho podle sebe editovat umístění přesně v pixelech, ne jak je to v live-edit.

Děkuji za odpověď.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Změna hlavičky
PříspěvekNapsal: 13 úno 2013 20:34 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 12:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

hlavičku v PrestaShop můžete měnit buď v /themes/váš styl/header.tpl, zde si můžete přidat a upravovat například meta tagy.
Editovat hlavičku lze také v administraci moduly> horizontální menu.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Změna hlavičky
PříspěvekNapsal: 03 kvě 2013 18:57 

Registrován:
04 dub 2013 16:11
Příspěvky:
11
Dobrý den, můžete mi někdo popsat cestu jak vyměním logo hlavičky, když mi v adminu přes konfigurace/šablohy/vzhled nelze změnit ?
Díky


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Změna hlavičky
PříspěvekNapsal: 03 kvě 2013 20:26 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 12:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

co myslíte tím, že nelze změnit? Zobrazuje se Vám nějaká chyba při editaci hlavního loga?

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Změna hlavičky
PříspěvekNapsal: 05 kvě 2013 10:18 

Registrován:
04 dub 2013 16:11
Příspěvky:
11
Dobrý den,
pokud změním logo e-mailů,faktur,mob.zař. dám ULOŽIT - vše proběhne OK.
Změním-li logo hlavičky- dám ULOŽIT - vlevo nahoře -Aktualizace byla úspěšná , logo se i změní na stránce šablony, ale jakmile ze šablon odejdu, opět se ukáže staré logo a změna neproběhne. Výpis z error logu jsem Vám zaslala na email.
Děkuji


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Změna hlavičky
PříspěvekNapsal: 05 kvě 2013 10:23 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 12:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

doporučil bych Vám vyčistit cache prohlížeče. V cache prohlížeče je nejspíše uloženo ještě staré logo, které se při návštěvě stránek načte. Obvyklá zkratka pro vyčištění cache prohlížeče je CTRL+F5.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Změna hlavičky
PříspěvekNapsal: 05 kvě 2013 10:40 

Registrován:
04 dub 2013 16:11
Příspěvky:
11
Děkuji, ale není to tím.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Změna hlavičky
PříspěvekNapsal: 05 kvě 2013 10:42 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 12:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

jaká je adresa Vašich stránek?

Hlavní logo se mění v administraci Konfigurace > Šablony > Logo hlavičky a zde vyberte logo a klikněte na Uložit.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Změna hlavičky
PříspěvekNapsal: 05 kvě 2013 11:28 

Registrován:
04 dub 2013 16:11
Příspěvky:
11
Dobrý den,
přesně tak. Jedná se o 1.5.4.0.

Již jsem to tu psala, pár řádků nahoře.
To nefunguje.
Děkuji


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Změna hlavičky
PříspěvekNapsal: 05 kvě 2013 11:45 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 12:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

jaká je adresa Vašich stránek? Se změnou hlavního loga by neměl být žádný problém.

Hlavní logo můžete také změnit přímo na FTP v adresáři img/logo.jpg.
Pokud se rozhodnete pro změnu loga přes FTP, tak pamatujte na to, že velikost loga, které budete chtít nahrát místo logo.jpg musí být stejná, tzn. 209x52. Pokud by logo mělo větší rozlišení, tak by se mohlo špatně zobrazit nebo zasahovat do horního panelu.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: jacobcak545 a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2021 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz