Právě je 16 črc 2019 15:11

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop - Vytvoření zálohy databáze
PříspěvekNapsal: 23 říj 2014 12:18 
Uživatelský avatar

Registrován:
23 říj 2014 12:13
Příspěvky:
1
Přešel jsem na jiný operační systém WIN 7 Home Premium a vše vypadá ,že funguje,ale při vytváření zálohy prestashopu z konfigurace se záloha nevytvoří a není co ukládat,pc pracuje ,ale neobjeví se soubor zálohy ,který si ukládám na flash disk..např. .... :lol:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Vytvoření zálohy databáze
PříspěvekNapsal: 01 lis 2014 15:30 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 13:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

a jakou verzi aplikace PrestaShop používáte? Vytvoření zálohy jsem otestoval v nejnovější verzi 1.6.0.9 a bez problému funguje. Jestli máte stránky umístěny na Webhostingu C4, tak by vše mělo fungovat.

Zálohu databáze je také možné provést přímo v aplikaci phpMyAdmin exportem databáze. Návod na export databáze naleznete na stránce PhpMyAdmin - Export databáze.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2019 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz