Právě je 18 kvě 2021 00:22

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop - Ve faktuře není započteno zboží
PříspěvekNapsal: 17 led 2014 23:21 
C4 zákazník

Registrován:
17 led 2014 23:16
Příspěvky:
19
Dobrý den,
zkoušel jsem udělat zkušební objednávku a vše probíhá v pořádku, až na fakturu. Ve faktuře není nikdy započteno žádné zboží, ale pouze poštovné 8,37 Kč (nevím kde se to tam vzalo), přitom poštovné mám nastavené zdarma. Prosím nevíte co s tím?

Předem děkuji za odpověď
D.K.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Ve faktuře není započteno zboží
PříspěvekNapsal: 18 led 2014 00:01 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 13:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

jakou verzi aplikace PrestaShop používáte? Otestoval jsem to v nejnovější verzi 1.5.6.1 a ke stejnému problému nedošlo. Pokud používáte starší verzi aplikace, tak Vám doporučuji provést aktualizaci na nejnovější verzi pomocí modulu Automatická aktualizace [1-click Upgrade].
Uvedená cena je poplatek za dopravu. Ten můžete u jednotlivých dopravců nastavit tak, že v administraci v části Přeprava > Přepravci u zvoleného přepravce kliknete na Upravit. Potom v části Přepravní místa a náklady zkontrolujte ceny pro jednotlivé oblasti.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Ve faktuře není započteno zboží
PříspěvekNapsal: 18 led 2014 14:58 
C4 zákazník

Registrován:
17 led 2014 23:16
Příspěvky:
19
Dobrý den,
děkuji moc za rychlou pomoc. Mám nejnovější verzi 1.5.6.1. V sekci přepravci jsem vše zkontroloval a poplatky za dopravu jsem tam neměl žádné a měl jsem zatrženo doprava zdarma. Nevím jak je to možné, ale včera jsem několikrát dopravce smazal a vytvořil nového a stále byl ten samý problém (asi jsem dělal stále tu samou chybu, i když jsem tam poplatky neměl žádné). Dnes jsem to pro jistotu opět zkusil, podle mě úplně stejně, dopravce jsem smazal a vytvořil nového (žádné poplatky a poštovné zdarma), a najednou to funguje jak má.

Mockrát děkuji pomoc
D.K.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2021 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz