Právě je 23 črc 2019 11:40

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop - Telefon ve faktuře a v emailu
PříspěvekNapsal: 26 zář 2011 01:28 

Registrován:
14 úno 2011 18:58
Příspěvky:
61
Dobrý den,
můžete mi prosím poradit co mám udělat, aby se mi zobrazoval telefon i mobil ve faktuře.
Používám verzi 1.4.3 Byl bych rád, kdyby se mi zobrazoval i v emailu: když přijde nová objednávka. Vyhovuje mi přednastavená šablona faktury v PrestaShopu, na internetu je spousta jiných šablon, které můj problém sice řeší, ale nepotřebuji spoustu jiných účetních věcí, které se právě v těchto šablonách objevují. A poslední věc směrem k fakturám, jak prosím posunu poslední spodní řádek na přednastavené faktuře, kde se objevují Detaily: telefon, ico firmy apod. Mám ho o 2mm mimo tisknutelnou oblast.
Předem moc děkuji.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Telefon ve faktuře a v emailu
PříspěvekNapsal: 29 zář 2011 15:56 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7164
Dobrý den,

mobilní telefon přidáte do faktury tak, že v nastavení země (Shipping - Countries) si přidáte do Rozvržení adresy pole phone_mobile. Normální telefon se na faktuře standardně zobrazuje, pokud ho na faktuře nemáte, stačí do Rozvržení adresy přidat phone.

Přidání mobilního čísla do oznamovacího emailu o objednávce jsme na fóru již řešili v tématu Vložení mobilního čísla do objednávkového emailu Prestashopu.

Fakturu můžete zmenšit upravením patičky. V souboru classes/PDF.php ji generuje funkce Footer. Takže si v této funkci vyzkoušejte pohrát s umístěním, jedná se o řádek:
Kód:
$this->SetY(-(21.0 + (4 * $totalLineDetailFooter)) - ($y_delta * 7.0));

, kde postupně vyzkoušejte zvyšovat např. číslo 21.0.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Telefon ve faktuře a v emailu
PříspěvekNapsal: 29 zář 2011 16:20 

Registrován:
14 úno 2011 18:58
Příspěvky:
61
Děkuji moc, popravdě až se stydím :oops: , že jsem Vás s takovou základní úpravou (mobil ve faktuře) otravoval. Už to běží.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Telefon ve faktuře a v emailu
PříspěvekNapsal: 30 zář 2011 00:03 

Registrován:
14 úno 2011 18:58
Příspěvky:
61
Stačilo číslo 21 na řádku:
$this->SetY(-(21.0 + (4 * $totalLineDetailFooter)) - ($y_delta * 7.0));
změnit na 23 a vše je ok.
Děkuji moc.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Telefon ve faktuře a v emailu
PříspěvekNapsal: 05 led 2016 15:37 
C4 zákazník

Registrován:
28 pro 2015 11:58
Příspěvky:
3
dobry den
Dobrý den, nasel jsem si tento task a v prestashopu 1,6 nevim jak nastavit
- je to v lokalizace-zeme- a tam to nevim jak udelat, nebo se to dela uplne jinde, protoze to podle vaseho navodu nemuzu najit? dekuji za info

*************************************************************************
***PODLE TOHO MI TO NEJDE NASTAVIT***
mobilní telefon přidáte do faktury tak, že v nastavení země (Shipping - Countries) si přidáte do Rozvržení adresy pole phone_mobile. Normální telefon se na faktuře standardně zobrazuje, pokud ho na faktuře nemáte, stačí do Rozvržení adresy přidat phone.
*************************************************************************


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Telefon ve faktuře a v emailu
PříspěvekNapsal: 05 led 2016 15:57 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7164
Dobrý den,

v sekci "Lokalizace > Země" přejděte do editace dané země (kliknutím na řádek, nebo stisknutím tlačítka Editovat). A pak si v části "Formát adresy" doplňte na požadovaný řádek/pozici text:
Kód:
phone_mobile

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Telefon ve faktuře a v emailu
PříspěvekNapsal: 06 led 2016 15:40 
C4 zákazník

Registrován:
28 pro 2015 11:58
Příspěvky:
3
dobry den
phone_mobile tam je ale jak ho presunu k tomu zakaznikovi aby byl v tech kolonkach a zobrazoval se telefon

*********************
Formát adresy

firstname lastname
company
vat_number
address1
address2
postcode city
Country:name
phone
phone_mobile * JAK TOTO PRESUNU K ZAKAZNIKOVI ABY TO TAM BYLO A FUNGOVALO *
Požadovaná pole pro adresu (klikněte pro podrobnosti)
*********************************************


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Telefon ve faktuře a v emailu
PříspěvekNapsal: 07 led 2016 14:56 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7164
Dobrý den,

ve formátu adresy máte správně obě telefonní čísla phone i phone_mobile. Kde a jaký telefon se Vám tedy nezobrazuje? Přiložte případně screenshot.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2019 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz