Právě je 16 črc 2019 14:33

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop - Starý tooltip u zduplikovaného produktu
PříspěvekNapsal: 15 dub 2015 13:07 
C4 zákazník

Registrován:
27 říj 2014 19:30
Příspěvky:
114
Dobry den,

mam problem s tooltipem, pri duplikovani produktu a nasledne editaci (zmena nazvu, meta popisu, url atd) mi na strankach porad nabiha tooltip k produktu, ktery jsem duplikoval. Co s tim, prosim, mohu udelat ? Vypnout tooltip ?

Predem dekuji za odpoved


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Starý tooltip u zduplikovaného produktu
PříspěvekNapsal: 16 dub 2015 11:48 
C4 podpora
C4 podpora
Online

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7161
Dobrý den,

pravděpodobně jste si pouze neupravil původní titulek u obrázků. Takže v administraci aplikace PrestaShop přejděte do editace produktu a na záložce Obrázky překontrolujte hodnotu pole Titulek.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Starý tooltip u zduplikovaného produktu
PříspěvekNapsal: 16 dub 2015 20:53 
C4 zákazník

Registrován:
27 říj 2014 19:30
Příspěvky:
114
Titulek mam zmeneny...ted mi aktualne nejde ani prejmenovat, zadam napr "test" a po ulozeni se objevi predchozi titulek.

Funguje mi kdyz duplikuji produkt a pred uploadem fotky produktu zadam titulek, pote se titulek prepise a take se tak zobrazuje na webu. Takze vyreseno


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Starý tooltip u zduplikovaného produktu
PříspěvekNapsal: 17 dub 2015 10:23 
C4 podpora
C4 podpora
Online

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7161
Dobrý den,

problém se změnou titulku obrázků byl ve starší verzi aplikace PrestaShop, takže pravděpodobně nepoužíváte poslední verzi 1.6.0.14. Doporučuji Vám provést standardně pomocí modulu Aktualizace kliknutím (1-Click Upgrade - AutoUpgrade) aktualizaci na nejnovější verzi aplikace, ve které změna titulků obrázků bez problému funguje.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2019 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz