Právě je 21 říj 2018 21:25

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 51 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Prestashop - SSL
PříspěvekNapsal: 23 lis 2017 19:44 
C4 zákazník

Registrován:
16 říj 2014 15:03
Příspěvky:
5
Děkuji mnohokrát za radu, opravdu stačilo jen - Přesměrování HTTP na HTTPS: ne
Pak následně hraní s úpravou odkazů, obrázků a již je celý web pod certifikátem!

Super díky!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Prestashop - SSL
PříspěvekNapsal: 03 kvě 2018 12:08 
C4 zákazník

Registrován:
08 bře 2011 15:19
Příspěvky:
41
Dobrý den, přesměrování HTTP na HTTPS se mi podařilo, ALE přestaly se zobrazovat obrázky u produktů.
Děkuji za radu


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Prestashop - SSL
PříspěvekNapsal: 03 kvě 2018 13:27 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
6813
Dobrý den,

obrázky produktů se Vám nezobrazují ve všech částech obchodu (kategorie, bloky, stránky produktů), nebo jen v některých? Nyní máte stránky ve režimu údržby, takže se na ně nelze podívat. Každopádně zkuste promazat mezipaměť aplikace v sekci "Nástroje > Výkon" tlačítko "Vyčistit mezipaměť".

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Prestashop - SSL
PříspěvekNapsal: 03 kvě 2018 14:15 
C4 zákazník

Registrován:
08 bře 2011 15:19
Příspěvky:
41
Dobrý den,
mám čištění nastaveno , vždy po změně.
Obrázky se nezobrazují u produktů. Ani u produktů vloženým po změně HTTP - HTTPS.
Někdy jako zákazníkovi spadne celý eshop - hláška - chyba příliš mnoho přesměrování.
Děkuji


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Prestashop - SSL
PříspěvekNapsal: 03 kvě 2018 15:17 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
6813
Dobrý den,

jakou verzi aplikace používáte? Nejedná se o čištění po změně, ale o tlačítko "Vyčistit mezipaměť" v sekci "Nástroje > Výkon", pomocí kterého pročistíte mezipaměť aplikace manuálně. Vím, že se jedná o obrázky produktů, ale nevím, jestli se Vám nezobrazují ve všech částech obchodu, nebo pouze na stránce produktu. Takže znovu Vás poprosím o upřesnění. Případně sem vložte screeshoty stránek, na kterých se obrázky nezobrazují, nebo dočasně vypněte režim údržby, ať se na stránky mohu podívat.

Chyba s přesměrováním se v diskuzním fóru již několikrát probírala, řešení naleznete v tomto příspěvku. Dotazy se často opakují, takže vždy nejdříve zkuste použít hledání ve fóru.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Prestashop - SSL
PříspěvekNapsal: 03 kvě 2018 15:36 
C4 zákazník

Registrován:
08 bře 2011 15:19
Příspěvky:
41
Dobrý den,
verzi nejnovější doporučenou.

Vyčistit mezipaměť

Vyčistit cache vždy, pokud bylo něco změněno

Děkuji a vypnuto.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Prestashop - SSL
PříspěvekNapsal: 03 kvě 2018 16:19 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
6813
Dobrý den,

jedná se o tlačítko "Vyčistit mezipaměť" v pravém horním rohu stránky, ne o nastavení volby "Vyčistit mezipaměť" v sekci SMARTY. Každopádně mně se obrázky produktů na Vašem webu bez problému zobrazují, takže s mezipamětí aplikace chyba nesouvisí. Zkuste si ještě zaktualizovat cache Vašeho internetového prohlížeče. A pokud se bude problém opakovat, tak sem (příp. do pole Název domény/URL adresa:) vložte přesnou URL adresu stránky, na které se Vám obrázky nezobrazují.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Prestashop - SSL
PříspěvekNapsal: 04 kvě 2018 09:40 
C4 zákazník

Registrován:
08 bře 2011 15:19
Příspěvky:
41
Dobrý den,

Obrázky se pouze už nezobrazuji u objednávky (viz nahoře odkaz)
Děkuji


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Prestashop - SSL
PříspěvekNapsal: 04 kvě 2018 10:03 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
6813
Dobrý den,

já obrázky vidím i v objednávce, ale nyní se mi nezobrazily v levém bloku s novými produkty. Nezkoušela jste pro obrázky zaktivovat vodoznak, protože podle kódu v URL adrese obrázku to tak vypadá? Podívejte se do tématu PrestaShop - Po přihlášení se přestanou zobrazovat obrázky, kde se řešil podobný problém a souvisel právě s modulem pro vodoznak.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Prestashop - SSL
PříspěvekNapsal: 08 kvě 2018 12:13 
C4 zákazník

Registrován:
08 bře 2011 15:19
Příspěvky:
41
Dobrý den,
obrázky se již zobrazují. Chyba je ve Vodoznaku, takže jsem jej zakázala.
Poté se mi ztratila TLAČÍTKA vložit do košíku.
Děkuji za radu.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 51 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2018 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz