Právě je 23 úno 2019 22:31

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop - Spojení s Integromatem
PříspěvekNapsal: 21 srp 2018 15:17 
C4 zákazník

Registrován:
28 pro 2016 23:27
Příspěvky:
13
Zdravím,
nějak se mi nedaří nastavit spojení presty s integromatem.
V prestě jsem nastavil webservis a zapnul ho spolu s CGI modem.
Klíč a doménu jsem zadal v Integromatu ale ten mi stále hlásí chybu že data nemůže načíst.
Můžete prosím někdo pomoci?
Děkuji


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Spojení s Integromatem
PříspěvekNapsal: 22 srp 2018 12:53 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 08:14
Příspěvky:
6972
Dobrý den,

upravili jsme konfiguraci serverů. Zkuste spojení s Integromatem znovu nastavit, již by mělo fungovat.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2019 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz