Právě je 22 zář 2020 15:08

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop - Smart cache pro CSS rozhodí šablonu
PříspěvekNapsal: 09 lis 2019 16:21 
C4 zákazník

Registrován:
12 zář 2014 08:27
Příspěvky:
97
Kdyz dam Smart cache for CSS - Ano , tak mi to rozhodi uplne celou sablonu. Pouzivam stavajici sablonu.
Nema tu nekdo vereseny stejny problem?

Dekuji.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Smart cache for CSS
PříspěvekNapsal: 10 lis 2019 12:21 
C4 zákazník

Registrován:
12 zář 2014 08:27
Příspěvky:
97
dodatek:

podarilo se mi to srovnat u desktop verze prehranim puvodniho global.css , na mobilu se to vsak stale zobrazuje vse rozhozene.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Smart cache pro CSS rozhodí šablonu
PříspěvekNapsal: 11 lis 2019 12:01 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7679
Dobrý den,

na žádnou chybu jsem při zobrazení Vašeho webu na mobilu nenarazil. Už se Vám podařilo zobrazení opravit? Pokud ne, tak problém prosím více upřesněte, případně sem vložte screenshot s ukázkou.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Smart cache pro CSS rozhodí šablonu
PříspěvekNapsal: 11 lis 2019 13:55 
C4 zákazník

Registrován:
12 zář 2014 08:27
Příspěvky:
97
Dobry den,

protoze jsem Smart cache for CSS vypnul. Ted jsem to znova zapnul , tak se muzete podivat. Me to leze takto.

Příloha:
Origin of Shu Pu'er tea - Shu Puerh 2019-11-11 19-52-33.png
Origin of Shu Pu'er tea - Shu Puerh 2019-11-11 19-52-33.png [ 72.38 KiB | Zobrazeno 668 krát ]


Dekuji


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Smart cache pro CSS rozhodí šablonu
PříspěvekNapsal: 11 lis 2019 17:12 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7679
Dobrý den,

ano, chyba se již projevila. Na vzhledu šablony je patrné, že jste v ní prováděli úpravy. Některé bloky jsou zavěšeny v jiných pozicích a i CSS styly jsou jiné, což je pravděpodobně příčina problému. Na naší demo instalaci verze 1.6.1.24 se můžete podívat, jak se má šablona na mobilním zařízení chovat. Takže pokud nedokážete změny vrátit zpět, tak doporučuji originální šablonu (resp. složku /themes/default-bootstrap) zkopírovat z instalačního balíčku a nahrát na FTP server. A pokud jste měnili i zavěšení některých modulů, tak bude nejlepší jejich nastavení zresetovat pomocí volby "Obnovit původní" v sekci "Moduly a Služby". Pak pravděpodobně bude nutné změnit i jejich pořadí v sekci "Moduly a Služby > Pozice modulů".

Následně vyčistěte paměť aplikace (Nástroje > Výkon > Vyčistit mezipaměť) a paměť internetového prohlížeče.

Příčinou by také mohl být nějaký nestandardní modul. Takže než se pustíte do opravy šablony, tak nejdříve zkuste v sekci "Nástroje > Výkon > Režim ladění (debugovací)" zapnout volbu "Zakázat neoriginální PrestaShop moduly". Ale chyba spíš bude souviset s nestandardní úpravou šablony.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Smart cache pro CSS rozhodí šablonu
PříspěvekNapsal: 12 lis 2019 16:08 
C4 zákazník

Registrován:
12 zář 2014 08:27
Příspěvky:
97
Dekuji za napovedu.

Vsechny ccs soubory jsem obnovil ze zalohy ( vsechno jsem zalohoval pred editaci ) , takze styly jsou v puvodnim stavu. Moduly jsem zresetoval a zavesil presne podle druheho webu ktery je defaultne nastaveny ) . Na hlavni strance se vse kromne Prepinace jazyka vratilo do normalu, ale bohuzel kdyz kliknu na nejakou kategoriii v menu, tak stranka v subkategorii je opet rozhozena. ;-(
Cash cistim pri kazem testovacim ukonu. Je mozne ze se nekde neco ulzilo a je treba to nejak "prevalcovat" ? Premazanim celeho bootstrapu se toto muze vyresit? Pro me to znamena mozna cely den uploadu pac jsem v cizine kde mezinarodni internet jede opravdu pomalu / o uploadu nemluve.

Menil jsem pouze Top menu, Languages, Sign in a Cart ...moduly. Vsechno jsem zkousel premazat i s original stazeneho cisteho webu z PS.

Dekuji


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Smart cache pro CSS rozhodí šablonu
PříspěvekNapsal: 12 lis 2019 16:43 
C4 zákazník

Registrován:
12 zář 2014 08:27
Příspěvky:
97
v podstate , kdyz na to koukam, tak nefunguje "drop down" funkce / styl . Ale jen v subkategoriich. Hlavni stranka nebo v menu to jede Ok.
Language prepinac nejede nikde. Krome global.css ( ktery jsem prevalcoval originalem ze sablony ) me nic jineho uz nenapada.
Kadopadne Vam velice dekuji ze jste si udelal cas a skouknul to.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Smart cache pro CSS rozhodí šablonu
PříspěvekNapsal: 13 lis 2019 02:51 
C4 zákazník

Registrován:
12 zář 2014 08:27
Příspěvky:
97
productlist.css ..vyreseno. Vse je v puvodnim stavu a funkcni. Musel jsem se na to vyspat, prehlizel jsem detaily.
Chtel jsem mit druhy web ktery by nevypadal stejne jako ten prvni ( dle deafultni sablony ) , ale jak to asi vypada, tak to nebude tak jednoduche jak jsem si myslel. Prehozeni par hodnot v css ( jako sirka, vyska nebo barva ) dokaze rozhodit celou sablonu pri pouziti Smart cash.
Jeste jednou dekuji za rady!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Smart cache pro CSS rozhodí šablonu
PříspěvekNapsal: 13 lis 2019 10:23 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7679
Dobrý den,

děkuji za informaci. Jsem rád, že se problém podařilo vyřešit.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2020 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz