Právě je 21 lis 2018 11:31

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop - Samovolné znovunaskladnění produktu
PříspěvekNapsal: 05 čer 2018 09:24 
C4 zákazník

Registrován:
17 bře 2015 22:30
Příspěvky:
12
Dobrý den,

poslední dobou mám takový problém. Prodám zboží a to se opět znovu naskladní. Děje se to pouze u některých produktů. Všimnul jsem si toho u zboží, které mám po 1 ks, např. včera jsem prodal poslední kus a dnes při kontrole je tam naskladněno opět 1 ks. Nemáte tím někdo zkušenost? Nevíte čím to může být? Dělá mi to dost velkou neplechu ve skladových zásobách.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Samovolné znovunaskladnění produktu
PříspěvekNapsal: 06 čer 2018 14:18 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 08:14
Příspěvky:
6849
Dobrý den,

jakým způsobem měníte skladové zásoby produktů? Používáte standardní nebo pokročilé řízení zásob?

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Samovolné znovunaskladnění produktu
PříspěvekNapsal: 06 čer 2018 15:39 
C4 zákazník

Registrován:
17 bře 2015 22:30
Příspěvky:
12
Používám standardní řízení zásob...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Samovolné znovunaskladnění produktu
PříspěvekNapsal: 06 čer 2018 15:57 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 08:14
Příspěvky:
6849
Dobrý den,

a ještě jste zapomněl odpovědět na dotaz, jakým způsobem měníte skladové zásoby produktů? Protože počty produktů můžete měnit třeba manuálně přes administraci aplikace PrestaShop, nebo pomocí CSV/XML importu, případně synchronizovat s nějakou externí aplikací (např. účetním systémem).

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Samovolné znovunaskladnění produktu
PříspěvekNapsal: 06 čer 2018 16:02 
C4 zákazník

Registrován:
17 bře 2015 22:30
Příspěvky:
12
Omlouvám se, množství měním manuálně přes administraci prestashopu přímo v záložce Produkty-Množství


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Samovolné znovunaskladnění produktu
PříspěvekNapsal: 12 čer 2018 11:03 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 08:14
Příspěvky:
6849
Dobrý den,

pokud tedy vše probíhá manuálně, tak při nějaké akci musí dojít k chybnému opětovnému naskladnění produktu. Takže bude nejlepší, když si vytvoříte testovací kopii stránek a na ní chování důkladně prověříte, protože na ostrém webu se podobné chyby špatně hledají. Vyzkoušejte si vytvořit novou objednávku a projděte celý proces. A průběžně kontrolujte skladové zásoby produktu. Případně také kontrolujte Error log webu (dole v administraci domény) a log aplikace (sekce Nástroje > Logy). Pokud si na analýzu netroufáte, můžete se obrátit na některého z našich partnerů (příp. vpravo blok PrestaShop partneři), který se aplikaci PrestaShop věnuje.

Testoval jsem funkčnost na poslední verzi 1.6.1.19 a stejný problém nenastal. Takže pokud používáte starší verzi aplikace, doporučuji provést aktualizaci.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2018 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz