Právě je 17 led 2018 19:10

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop - Různé ceny pro různé kombinace produktu
PříspěvekNapsal: 28 pro 2017 11:40 
C4 zákazník

Registrován:
17 říj 2017 22:07
Příspěvky:
14
Dobrý den, řeším takový zajímavý problém.
Mám 2 eshopy v multistore, každý v jedné skupině, ale mají 1 sklad.
Chci nastavit ve vedlejším eshopu, aby různé kombinace měly různou cenu. Nastavení proběhne v pořádku. Na stránce produktu je ovšem zobrazena jen základní cena. Pokud zboží přidám do košíku, již je zobrazena cena správná.
Pokud to samé udělám na hlavním eshopu, funguje to. Řešil jsem to i s vývojářem schématu, ale nenašel tam žádný problém (ve schématu) a dokonce pokud vedlejší eshop přehodím na schéma hlavního (kde to funguje), na vedlejším je stále problém. Ve schématu to tedy nebude.
Nevíte, čím by to mohlo být a co bych ještě měl zkontrolovat? Jedná se o verzi 1.6.1.17 (tedy nejnovější z 1.6)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Různé ceny pro různé kombinace produktu
PříspěvekNapsal: 28 pro 2017 11:47 
Uživatelský avatar

Registrován:
03 bře 2011 22:21
Příspěvky:
442
Citace:
Na stránce produktu je ovšem zobrazena jen základní cena.


Toto znamená, že při přepínání variant se nemění cena na stránce? Vždy je tam zobrazena jen cena výchozí varianty?

O tuto funkčnost se stará JavaScript a pokud má na stránce jiný kód chybu, tak to potom nefunguje. Dá se to zjistit v konzoli prohlížeče (F12).

_________________
EET | PDF rozšíření | Money S3 | Pohoda | Služby
Obrázek
https://www.presta-addons.com


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Různé ceny pro různé kombinace produktu
PříspěvekNapsal: 28 pro 2017 12:01 
C4 zákazník

Registrován:
17 říj 2017 22:07
Příspěvky:
14
Díky za radu.
S konzolí nejsem 2x kamarád, ale každopádně mi přijde, že tam žádný problém není (viz příloha)
Kažpodádně, přesně jak říkáte, při překlikávání zůstává zobrazena základní cena. Mění se kód produktu a i skladové zásoby (přidávání hlášky "poslední kus skladem), ale cena zůstává nezměněna.


Přílohy:
konzola.jpg
konzola.jpg [ 104.15 KiB | Zobrazeno 204 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři
PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2012 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz