Právě je 10 kvě 2021 09:49

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop - Propojení s Aukro.cz
PříspěvekNapsal: 03 pro 2012 10:13 

Registrován:
22 kvě 2012 11:35
Příspěvky:
26
Dobry den,

nema nekdo zkusenost s propojenim Presty a Aukra? Na oficialnim foru Presty se to resilo, ale nejak to utichlo. Nevite nekdo vic?

Dekuji OV


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Propojení s Aukro.cz
PříspěvekNapsal: 04 pro 2012 12:52 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7926
Dobrý den,

na propojení s aukro pracuje jeden z našich partnerů http://blog.vlastnieshop.cz/pripravujem ... restashop/. Vyzkoušejte se tedy s dotazem obrátit přímo na tvůrce modulu.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Propojení s Aukro.cz
PříspěvekNapsal: 04 pro 2012 14:53 
Uživatelský avatar

Registrován:
03 bře 2011 23:21
Příspěvky:
647
Spíš bych sázel na to "utichlo". Na jejich webu je hláška "Aukro konektor pro PrestaShop bude dostupný v průběhu března 2012", což není moc optimistické.

_________________
M4 Vše v jednom SEO - snadný a na funkce bohatý SEO plugin
https://www.presta-addons.com


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Propojení s Aukro.cz
PříspěvekNapsal: 10 pro 2012 11:26 

Registrován:
22 kvě 2012 11:35
Příspěvky:
26
Presne tak, snazil jsem se "tvurce" kontaktovat a zadna odezva:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Propojení s Aukro.cz
PříspěvekNapsal: 28 úno 2013 19:41 

Registrován:
28 úno 2013 19:36
Příspěvky:
1
Ahoj, našla jsem kontakt na pána, který je ochotný tento modul..propojení PrestaShopu a Aukra vytvořit. Prý to není nic složitého. Proto mě zajímají případní zájemci o tento modul.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Propojení s Aukro.cz
PříspěvekNapsal: 12 dub 2013 14:39 

Registrován:
24 říj 2011 14:30
Příspěvky:
10
Já bych určitě zájem měl!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Propojení s Aukro.cz
PříspěvekNapsal: 16 dub 2013 14:55 

Registrován:
22 kvě 2012 11:35
Příspěvky:
26
Taky taky


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Propojení s Aukro.cz
PříspěvekNapsal: 09 říj 2013 15:44 

Registrován:
09 říj 2013 15:31
Příspěvky:
2
Trvalo nám to déle, ale modul je hotový :-)

Více informací o Aukro konektoru pro Prestashop je u nás na blogu http://blog.vlastnieshop.cz/aukro-konektor-pro-prestashop/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Propojení s Aukro.cz
PříspěvekNapsal: 16 črc 2014 17:13 

Registrován:
09 říj 2013 15:31
Příspěvky:
2
Ve spolupraci s Aukro.cz jsme vytvořili novou verzi Aukro konektoru pro Prestashop, která je nyní nabízena zcela zdarma! K modulu dostanete poplatkové prázdniny na vystavení zboží. Více informací na webu http://www.aukrokonektor.cz


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2021 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz