Právě je 22 kvě 2019 00:50

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop - Problém s ukladaním údajov/zmien/....produktov
PříspěvekNapsal: 01 říj 2013 14:53 

Registrován:
05 zář 2013 15:39
Příspěvky:
5
Ahojte

mám problém s ukladaním - uložiť/uložiť a ostať pri produktoch. Ak chcem uložiť zmeny v produkte tak ma to vyhodí na zoznam produktov.

Neviete v čom môže byť problém a začalo to robiť z ničoho nič (žiadny update ani new modul).

Ďakujem za skorú odpoveď.

Paťo


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Problém s ukladaním údajov/zmien/....produktov
PříspěvekNapsal: 04 říj 2013 13:23 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7123
Dobrý den,

pokud máte stránky umístěné na Webhostingu C4, tak mi na emailovou adresu forum@c4.cz pošlete adresu stránek a přihlašovací údaje do administrace obchodu PrestaShop. Chybu prověřím přímo na Vaší instalaci.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Problém s ukladaním údajov/zmien/....produktov
PříspěvekNapsal: 04 říj 2013 15:29 

Registrován:
05 zář 2013 15:39
Příspěvky:
5
Ahoj,

stránka je umiestnená na Blueboarde. Stále to blbne a už nás dosť tlačí čas aby sme to dokončili ale keď sa nevieme pohnuť nič uložiť je to cele na .... :(


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Problém s ukladaním údajov/zmien/....produktov
PříspěvekNapsal: 04 říj 2013 16:59 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7123
Dobrý den,

bohužel pokud máte stránky umístěné jinde, tak Vám s chybou nedokážu poradit, protože nemám k dispozici Vaši instalaci. S dotazem se budete muset obrátit na podporu Vašeho hostingu.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Problém s ukladaním údajov/zmien/....produktov
PříspěvekNapsal: 04 dub 2019 15:34 

Registrován:
04 dub 2019 15:27
Příspěvky:
2
Prosím Vás ako ste danú situáciu vyriešili, pár dní dozadu sa nám začalo diať presne toto isté a netušíme v čom by mohol byť problém. akonáhle chceme uložiť nejaký produkt, vyhodí nás na zoznam produktov a zmeny nenastali.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Problém s ukladaním údajov/zmien/....produktov
PříspěvekNapsal: 04 dub 2019 16:31 
C4 zákazník

Registrován:
08 led 2016 17:12
Příspěvky:
16
Dobrý den, začalo nám taky blbnout ukládání používáme aktuální verzi Mozila Firefox. Pokud udělám změnu v produktu např. 5x po kliknutí na uložit a zůstat se změna neuloží a na po 6 se to povede. Používáme Prestashop 1.6.1.4. Za radu děkuji


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Problém s ukladaním údajov/zmien/....produktov
PříspěvekNapsal: 04 dub 2019 19:33 

Registrován:
04 dub 2019 15:27
Příspěvky:
2
nám sa deje presne toto isté, len náhodne klikať, kedy sa to podarí, niekedy na druhý raz, niekedy na 10ty. Myslíte, že to môže byť prehliadačom? Taktiež používame Firefox.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Problém s ukladaním údajov/zmien/....produktov
PříspěvekNapsal: 05 dub 2019 10:36 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7123
Dobrý den,

tyto problémy byly u starších verzí aplikace - viz např. PrestaShop - Zlobí ukládání produktů. Takže pokud nepoužíváte nejnovější verzi 1.6.1.23, tak doporučuji provést aktualizaci.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Problém s ukladaním údajov/zmien/....produktov
PříspěvekNapsal: 05 dub 2019 17:22 
C4 zákazník

Registrován:
08 led 2016 17:12
Příspěvky:
16
Jak nejlépe aktualizovat a pokud mám upravené nějaké moduly popřípadě šablonu příjdu aktualizací o tyto změny?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Problém s ukladaním údajov/zmien/....produktov
PříspěvekNapsal: 08 dub 2019 10:41 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7123
Dobrý den,

aktualizaci můžete provést pomocí modulu Aktualizace kliknutím (1-Click Upgrade), který naleznete v administraci aplikace v sekci Moduly a Služby (příp. ke stažení na této stránce). O nestandardní úpravy modulů a šablony bohužel přijdete a budete je muset aplikovat znovu. Doporučuji aktualizaci neprovádět na ostré instalaci, ale důkladně si ji nejdříve vyzkoušet na testovací kopii.

Problém také můžete zkusit vyřešit na Vaší starší verzi, postup naleznete na této stránce.. Ale spíš doporučuji provést aktualizaci aplikace, protože nová verze opravuje i jiné chyby.

Pokud si na aktualizaci netroufáte, tak se můžete zkusit obrátit na některého z našich partnerů (příp. vpravo blok PrestaShop partneři, který se aplikaci PrestaShop věnuje.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2019 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz