Právě je 16 črc 2019 04:49

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop - Problém s překrýváním prvků
PříspěvekNapsal: 05 čer 2017 10:59 
C4 zákazník

Registrován:
16 bře 2016 13:08
Příspěvky:
27
Dobrý den, stáhnul jsem moduly s levým vysouvacím menu (verticalblockcategories), bohužel newl abel s novinkou / sale label s výprodejem jde přes něj (viz foto 1) když tomuto menu navýším z index přes hodnotu 5003 tento problém se sice vyřeší, ale vznikne nový - levé menu se posune nad vysouvací horní menu (blocktopmenu - foto 2). Zkoušel jsem různě laborovat se z indexy u štítků i u menu, ale nepovedlo se. Děkuji za pomoc.


Přílohy:
1) new label in front of vertical menu.jpg
1) new label in front of vertical menu.jpg [ 75.18 KiB | Zobrazeno 453 krát ]
2)horizontal menu in front of vertical menu.jpg
2)horizontal menu in front of vertical menu.jpg [ 49.32 KiB | Zobrazeno 453 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Problém s překrýváním prvků
PříspěvekNapsal: 05 čer 2017 11:24 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7159
Dobrý den,

z-index štítků (novinka, výprodej) je 1 a z-index horního menu 99, takže z-index levého menu musí být mezi těmito čísly. Ideálně tedy levému menu nastavte z-index 98, což je hned pod horním menu.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Problém s překrýváním prvků
PříspěvekNapsal: 05 čer 2017 11:53 
C4 zákazník

Registrován:
16 bře 2016 13:08
Příspěvky:
27
asi dělám někde chybu, ale i když dám levému menu index 98, jsou štítky stále před ním.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Problém s překrýváním prvků
PříspěvekNapsal: 05 čer 2017 12:08 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7159
Dobrý den,

žádný problém s překrýváním ale momentálně na Vašich stránkách nevidím, takže si zkuste zaktualizovat cache Vašeho internetového prohlížeče.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Problém s překrýváním prvků
PříspěvekNapsal: 05 čer 2017 12:54 
C4 zákazník

Registrován:
16 bře 2016 13:08
Příspěvky:
27
cache jsem aktualizoval problém je např. zde: http://www.sema-for.cz/shop/index.php?i ... &id_lang=2 když najedete na Notebooky - náhradní díly menu se vysune pod štítek.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Problém s překrýváním prvků
PříspěvekNapsal: 05 čer 2017 15:16 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7159
Dobrý den,

na stránce produktu má totiž box se štítky jiný z-index 5002. Takže v levém bloku musíte nastavit vyšší z-index a v horním menu ještě vyšší.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Problém s překrýváním prvků
PříspěvekNapsal: 05 čer 2017 16:25 
C4 zákazník

Registrován:
16 bře 2016 13:08
Příspěvky:
27
Ano, rozumím, ale asi nastavuji z-index pro horní menu na špatném místě ... zkoušel jsem shop/modules/blocktopmenu/css/superfish-modified.css to nefungovalo, pak mě napadlo že modul top menu je zavěšený na hooku header zvýšit z-index v global.css pro celý header, ale ani to nepomohlo.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Problém s překrýváním prvků
PříspěvekNapsal: 06 čer 2017 11:01 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7159
Dobrý den,

udělejte to jiným způsobem. Zrušte v souboru /shop/modules/verticalblockcategories/blockcategories.css z-index 5003 u levého menu:
Kód:
#categories_block_left .vertical

a tento z-index nastavte až submenu, které se po najetí na kategorii rozbaluje:
Kód:
#categories_block_left .vertical ul ul

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Problém s překrýváním prvků
PříspěvekNapsal: 06 čer 2017 12:30 
C4 zákazník

Registrován:
16 bře 2016 13:08
Příspěvky:
27
Dobrý den, děkuji moc. Funguje to.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2019 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz