Právě je 22 čer 2021 12:40

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop - Přidání sekce s odkazy do footeru
PříspěvekNapsal: 20 lis 2017 17:36 
C4 zákazník

Registrován:
29 srp 2016 08:44
Příspěvky:
12
Dobrý den,
chtěl bych do patičky webu přidat novou sekci Odkazy s odkazy na partnery webu. Nový sloupec Odkazy by mohl být napravo od sloupce Informace - viz otisk v příloze.

V CMS jsem si vytvořil stránku Partneři, na kterou chci odkazovat. Tato stránka je nyní dostupná v zápatí ve sloupci "Informace", ale já ji chci zobrazit v novém sloupci "Odkazy" který bude napravo od sloupce "Můj účet".

Okopíroval jsem složku themes/sablona/modules/blockmyaccountfooter a přejmenoval ji na blockodkazyfooter. Soubor uvnitř jsem také přejmenoval na blockodkazyfooter.tpl

Jaké jsou prosím další kroky, abych nově vytvořený modul dostal do zápatí?

Děkuji


Přílohy:
Poznámka: Návrh, kde by mohl být nový slupec Odkazy
footer-odkazy.png
footer-odkazy.png [ 404.14 KiB | Zobrazeno 624 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Přidání sekce s odkazy do footeru
PříspěvekNapsal: 21 lis 2017 10:08 
C4 zákazník

Registrován:
29 srp 2016 08:44
Příspěvky:
12
Dobrý den,

co se týče mého dotazu, vím, dá udělat třeba doplňkem Contentbox. Mě ale zajímá jak editovat soubory šablony a udělat to bez dalších doplňků.

Děkuji


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Přidání sekce s odkazy do footeru
PříspěvekNapsal: 21 lis 2017 10:13 
C4 zákazník
Uživatelský avatar

Registrován:
06 čer 2014 19:28
Příspěvky:
604
Cez notepad++ ? :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Přidání sekce s odkazy do footeru
PříspěvekNapsal: 22 lis 2017 13:34 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7955
Dobrý den,

pouhým zkopírováním a přejmenováním souborů ve složce /themes/sablona/modules/ ničeho nedocílíte, musel byste vyloženě zduplikovat a upravit celý modul (např. /modules/blockmyaccountfooter/). V tomto případě je opravdu nejjednodušší použít nějaký modul (např. zmíněný Contentbox), protože ho pak jednoduše zavěsíte do požadované pozice.

Nebo pokud byste to chtěl vyřešit pouhou úpravou zdrojového kódu šablony, tak buď byste musel vlastní kód přidat do šablony modulu "Blok Můj účet v zápatí" (resp. sloupce "My Account"), který je nalevo od požadované pozice s odkazy (tzn. za zdrojový kód v souboru /themes/sablona/modules/blockmyaccountfooter/blockmyaccountfooter.tpl). Nebo druhou možností je přidání kódu do šablony modulu "Blok kontaktní informace" (resp. sloupce "Store information"), který je napravo od požadované pozice s odkazy (tzn. před zdrojový kód v souboru /themes/sablona/modules/blockcontactinfos/blockcontactinfos.tpl).

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2021 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz