Právě je 24 dub 2019 08:20

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 81 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Přesun eshopu na jiný název domény
PříspěvekNapsal: 30 bře 2016 13:24 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7088
Dobrý den,

někde musíte dělat chybu. Pošlete mi na adresu forum@c4.cz adresu zkopírovaného obchodu a nové přihlašovací údaje do administrace, které jste si nechal zaslat. Otestuji funkčnost přímo na Vaší instalaci.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Přesun eshopu na jiný název domény
PříspěvekNapsal: 30 bře 2016 14:05 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7088
Dobrý den,

jelikož se jednalo o přesun v rámci složek, bylo nutné v databázi v tabulce ps_shop_url upravit v poli physical_uri původní název složky na nový. Pak přihlášení do administrace začalo fungovat.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Přesun eshopu na jiný název domény
PříspěvekNapsal: 30 bře 2016 23:10 
C4 zákazník

Registrován:
08 zář 2015 13:10
Příspěvky:
71
Dobrý,
chcem zmeniť doménu eshopu a k tomu potrebujem spraviť zálohu existujúceho eshopu. Pripájam sa k FTP pomocou Total Commandera, pri pokuse o kopírovanie súborov ma vždy po pár sekundách odpojí, spraviť zálohu za takýchto podmienok, bude heroický výkon, viete mi poradiť, čo s tým?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Přesun eshopu na jiný název domény
PříspěvekNapsal: 31 bře 2016 00:50 

Registrován:
08 zář 2015 13:10
Příspěvky:
71
Stiahol som si FileZilla a bez jediného odpojenia som stiahol celý eshop /cez 2GB/ - cez Total Commander v danom stave absolútne nereálne.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Přesun eshopu na jiný název domény
PříspěvekNapsal: 21 kvě 2017 17:47 

Registrován:
19 lis 2015 23:55
Příspěvky:
7
Zdravím,

přesouvala jsem web z BonitaEurope.eu na SavitarBrands.com a udělala jsem všechno podle návodu. Navíc mám akorát to, že jsem si u hostingu nastavila přesměrování z původní adresy BonitaEurope.eu na novou Savitar.

Teď se mi děje ale to, že se mi Savitar přesměrovává na Bonitu a asi je to proto, že když chci uložit nějakou systémovou změnu. Např. změnu názvu webu, tak mi tam pořád zůstává Bonita při uložení mi to hlásí chybu 500 internal server error + too many redirects.

Změnila jsem databázi na novou, změnila jsem htacces. Nevíte, v čem by mohl být problém?
Díky za pomoc.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Přesun eshopu na jiný název domény
PříspěvekNapsal: 23 kvě 2017 10:54 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7088
Dobrý den,

vypadá to, že v instalaci máte pořád nastavenou starou adresu webu. Nezapomněla jste si ji upravit podle bodu 4 v návodu?

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Přesun eshopu na jiný název domény
PříspěvekNapsal: 23 kvě 2017 11:10 

Registrován:
19 lis 2015 23:55
Příspěvky:
7
Dobrý den,

upravila jsem to v databázi, ale přes administraci mi to nechce uložit. Po kliknutí na tlačítko Uložit mi to hodí "Tato stránka nefunguje. Web www.savitarbrands.com momentálně tento požadavek nemůže zpracovat. HTTP ERROR 500". Je to takový začarovaný kruh. Nedá se to nějak ručně nastavit?
Děkuji.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Přesun eshopu na jiný název domény
PříspěvekNapsal: 23 kvě 2017 11:11 

Registrován:
19 lis 2015 23:55
Příspěvky:
7
Tady ještě screenshot.


Přílohy:
savitar-alert.jpg
savitar-alert.jpg [ 35.76 KiB | Zobrazeno 704 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Přesun eshopu na jiný název domény
PříspěvekNapsal: 23 kvě 2017 11:20 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7088
Dobrý den,

jsou dvě možnosti, buď si adresu upravíte pomocí administrace aplikace, nebo přímo v databázi (obě varianty jsou uvedeny v návodu). Bohužel Vaše stránky nejsou umístěny na Webhostingu C4, pro který je diskuzní fórum určeno, takže nemám k dispozici Vaši instalaci, abych mohl chybu otestovat. Doporučuji se s problémem obrátit přímo na podporu Vašeho hostingu.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Přesun eshopu na jiný název domény
PříspěvekNapsal: 23 kvě 2017 11:35 

Registrován:
19 lis 2015 23:55
Příspěvky:
7
V db jsem to právě nastavila. Posílám screenshot, ale v administraci se mi to nepřepsalo. + všechny systémové úpravy (změna loga...) mi hlásí vždy chybu 500.

Je možné kdyžtak využít vašich support služeb placeně, i když u vás nemám hosting?
Díky


Přílohy:
bonita-zapis-db.jpg
bonita-zapis-db.jpg [ 39.28 KiB | Zobrazeno 700 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 81 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2019 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz